پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

آموزش درست کردن کیک خوشمزه وارونه هلو

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش درست کردن کیک خوشمزه وارونه هلو

آموزش درست کردن کیک خوشمزه وارونه هلو

در آموزش امروز برایتان طرز تهیه درست کردن کیک وارونه هلو را آماده کرده ایم. کیک وارونه هلو و آرد ذرت از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم.

 

روزهای خیال انگیز و پر از آرامش تابستان بهار در این دسر نسبتا آسان و زیبا مجسم می شوند. عطر بسیار خوب اسطوخودوس به درون کیک (آرد ذرت کم شیرین) نفوذ می کند، و هلوهای گوشتالو حتی طعم و عطر بیشتری را به آن می بخشند.

 

مواد لازم:

 

        کره ۱۶۰ گرم
        شکر ۱ فنجان
        هلو  ۳ عدد بزرگ
        آرد ذرت  ۱ فنجان
        آرد  ۳/۴ فنجان
        بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
        اسطوخودوس ۲ قاشق چای خوری
        نمک دانه درشت  ۱ قاشق چای خوری
        تخم مرغ  ۳ عدد بزرگ
        اسانس وانیل  ۱/۲ قاشق چای خوری
        خامه پرچرب    ۱/۲ فنجان

 

طرز تهیه:

1-  فر را تا دمای 176 درجه سانتی گراد گرم کنید. 3 قاشق غذاخوری کره را در یک ماهی تابه چدنی به ابعاد 25 سانتیمتر در حرارت متوسط ذوب نمائید، با استفاده از برس کره را (در حالیکه در حال ذوب شدن است) به کناره های ظرف بمالید.

 

2- 1/4 فنجان شکر را به طور یکنواخت به کف ظرف بپاشید، و بگذارید تا بپزد تا زمانیکه شکر شروع به جوشیدن کند و رنگ آن قهوه ای طلایی گردد(در حدود 3 دقیقه). برروی شکر، هلوها را به شکل یک دایره دورتادور لبه ظرف بچینید.

 

3- مابقی هلوها را در وسط ظرف بچینید تا پر شود.حرارت را کم کنید، و بگذارید تا زمانیکه آب هلوها به جوش بیایند و هلوها شروع به نرم شدن کنند (بین 10 تا 12 دقیقه) بپزند. حرارت را قطع کنید.

 

4- آرد ذرت، آرد، بیکینگ پودر، اسطوخودوس و نمک را در یک کاسه به اندازه متوسط با هم مخلوط کنید. مابقی کره و 3/4 فنجان شکر را با هم مخلوط نموده و با همزن در سرعت بالا هم بزنید تا جائیکه ترکیب شما کمرنگ و پفکی گردد (در حدود 3 دقیقه).

 

5- سرعت همزن را به متوسط کاهش دهید.تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه نموده و بعد از هر بار به خوبی هم بزنید و مواد چسبیده به دیواره های کاسه را بتراشید وانیل و خامه را نیز به آن افزوده و هم بزنید. سرعت همزن را به کم کاهش دهید، و ترکیب آرد ذرت را در 2 مرحله به آن اضافه نموده و هم بزنید.

 

6- یک قاشق پر (بزرگ) از مایع کیک را برروی هلوها بریزید، و با استفاده از کاردک فلزی آن را به طور یکنواخت پخش کنید. بگذارید تا بپزد تا زمانیکه رنگ آن قهوه ای طلایی شود و تستری را که در وسط کیک فروکرده اید به راحتی و تمیز از آن خارج شود (بین 20 تا 22 دقیقه). ماهی تابه را به توری خنک کننده کیک منتقل کنید، و به مدت 10 دقیقه در آنجا قرار دهید تا خنک شود.

 

7- یک چاقو یا کاردک را دورتا دور لبه کیک بچرخانید. به سرعت کیک را برروی تخته آشپزی برگردانید. به ته ظرف ضربه بزنید تا هلوها از آن جدا شوند، و با دقت ظرف را جدا کنید. کیک را به گونه ای قرار دهید که بررشهای هلو بر روی (سطح بالایی کیک) آن قرار گیرند. قبل از پذیرایی، بگذارید تا اندکی خنک شود.

 

نکات:

1- در این دسر به ۳ عدد هلوی رسیده در اندازه متوسط نیاز است. در ابتدا پوست آنها باید کنده شده و هسته آنها خارج گردد. سپس آنها را به برشهای گوه ای شکل در اندازه ۲ سانتی متر تقسیم نمائید.

 

2- از کره ی نرم شده ( در دمای اتاق ) استفاده نمائید.

 

3- آرد ذرت مورد استفاده در این کیک باید زرد رنگ و دانه درشت باشد. البته از پوره ذرت نیز به جای آن می توان استفاده نمود.

 

4- از اسطوخودوس تازه خرد شده، نمک دانه درشت و خامه پرچرب استفاده نمائید.

 

5- هلوهای کاملا رسیده ای که از ماه می تا اکتبر موجود هستند، گوشتالو بوده و عطر شیرین و مست کننده ای را در هوا پخش خواهند کرد. هلوهای سبز کمرنگ را نچینید، به خاطر اینکه هنوز کال هستند.

 

6- هلوهای رسیده را می توان بین ۳ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کرد؛ هلوهای سفت تر را در صورتیکه در یک پاکت میوه تا ۳ روز برروی پیشخوان آشپزخانه بگذارید، نرم خواهند شد.

 

منبع : آشپز باشی

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ