پارس ناز پورتال

آموزش درست کردن قلقلی اسفناج

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش درست کردن قلقلی اسفناج

آموزش درست کردن قلقلی اسفناج

آموزش طرز تهیه قلقلی اسفناج غذای بسیار خوش مزه و لذیذ است همچنین این قلقی اسفناج غذای محلی رامسر است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

 

اگر دلتان يک شام ساده و خوشمزه می خواهد بهتر است قلقلی اسفناج رامسری ها را امتحان كنيد؛ غذايي ساده و سريع كه خيلی وقت تان را نمی گيرد اما مزه و طعم آن هميشه خاطرتان می ماند.

 

مواد لازم برای قلقلی اسفناج :

 

اسفناج500 گرم
 سيب زمينی پخته1 عدد
 تخم مرغ1 عدد
 پياز داغ 1 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه اندازه دلخواه

 

طرز تهیه قلقلی اسفناج :

اسفناج ها را بعد از شستن خرد كنيد و براي 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شود.سيب‌زميني پخته را رنده كنيد.

 

حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیاز داغ و سيب زمينی را با هم مخلوط كنيد.

 

تخم مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

 

نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد.

 

بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.

 

نکته برای تهیه قلقلی اسفناج :

با كمی اسفناج و پياز داغ می توانيد سس خوشمزه ای برای قلقلی اسفناج تان درست كنيد.

 

منبع : آشپزی مثبت