پارس ناز پورتال

آموزش درست کردن ساندویچ مرغ بریان خوشمزه

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش درست کردن ساندویچ مرغ بریان خوشمزه

آموزش درست کردن ساندویچ مرغ بریان خوشمزه 

آموزش درست کردن ساندویچ مرغ بریان که بسیار خوشمزه و عالی هم هست . غذای محبوب مخصوصا برای بچه ها . 

 

آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه

آموزش درست کردن ساندویچ مرغ بریان خوشمزه

مواد لازم ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی : برای ۸ نفر

 

کاهو                                      به مقدار لازم
 نمک                                     به مقدار لازم
گوجه فرنگی ورقه شده         ۴ عدد
 نان فرانسوی                        ۸ عدد (از وسط نصف شده)
پیاز قرمز خرد شده                 ۲ عدد
سیر خرد شده                        ۲ حبه
رزماری خرد شده                    ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون                            ۱ قاشق غذاخوری
سرکه                                    ۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ                              ۸ عدد
فلفل سیاه                             به مقدار لازم

آموزش درست کردن ساندویچ مرغ بریان خوشمزه

طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی:

مرغ را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. سرکه، روغن زیتون، سیر و رزماری را به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و یک شب داخل یخچال بگذارید.کباب پز یا منقل را آماده کنید. روی مرغ نمک و فلفل بپاشید. مرغ و پیاز را روی منقل کبابی کنید تا اندازه ای که مرغ بپزد و پیازها طلایی شوند و به مدت ۱۰ دقیقه کم کم آن را زیر و رو کنید.

 

قسمت داخلی نان را روی منقل قرار دهید تا برشته و طلایی شود. روی یک طرف از نان ها گوجه ها را پراکنده کنید و روی آن مرغ و پیاز های کبابی و کاهو را بچینید و روی نصف دیگر نان پنیر رنده شده را پخش کنید و دو طرف نان را روی هم قرار دهید.

آموزش درست کردن ساندویچ مرغ بریان خوشمزه