پارس ناز پورتال

آموزش درست کردن فیله مرغ سوخاری

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش درست کردن فیله مرغ سوخاری

آموزش درست کردن فیله مرغ سوخاری 

فیله مرغ سوخاری همراه با پنیر گودا می تواند بهترین غذا برای وعده ناهار باشد که دور هم میل کنید و لذت ببرید. مرغ یکی از اجزای اصلی غذاهای ما ایرانیان است. این بار با فیله مرغ و کمی پنیر گودا یک پیش غذای خوشمزه و سریع درست کنید. مطمئن باشید از درست کردن این پیش غذا پشیمان نخواهید شد.

 

مواد لازم برای تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا :

فیله مرغ 10 عدد 
 پنیر گودا  5 ورق
 نمک، فلفل، ادویه، زعفرانکمی 
 پودر سوخاری ریزیک بسته 
پودر سوخاری درشتیک بسته
تخم مرغ3 عدد

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا :

فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با سمت پهن چاقو بزنید تا باز شود. دقت کنید. نباید بافت فیله از هم جدا شود.

 

پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید.

 

فیله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنید.

 

مخلوط نمک، زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید.

 

تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید.

 

فیله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری ریز بغلطانید.

 

مجدد درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری درشت بغلطانید.

 

در نهایت فیله را درون روغن داغ سرخ کنید.

 

این فیله را می توانید با انواع سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید.