پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

مطالب داغ

عکس های کمیاب  نظامیان زن آمریکایی در افغانستان عکس های کمیاب نظامیان زن آمریکایی در افغانستان مردی که پس از مرگ همسر از سینه خود به فرزندانش شیر می‌دهد مردی که پس از مرگ همسر از سینه خود به فرزندانش شیر می‌دهد عکس پیر ترین زن بدنساز در جهان با 75 سال سن عکس پیر ترین زن بدنساز در جهان با 75 سال سن به چه میزانی در زندگی خود حق انتخاب داریم؟ به چه میزانی در زندگی خود حق انتخاب داریم؟ یه روز یه رشتیه با یه ترکه و یه لره …… یه روز یه رشتیه با یه ترکه و یه لره …… ساخت تخم مرغ اسباب بازی عجیب و غریب مخصوص کودکان +عکس ساخت تخم مرغ اسباب بازی عجیب و غریب مخصوص کودکان +عکس این نوزاد خواب را از والدینش گرفت و به فروش اینترنتی رسید این نوزاد خواب را از والدینش گرفت و به فروش اینترنتی رسید زنده زنده خوردن ماهی مرکب در رستوران + عکس زنده زنده خوردن ماهی مرکب در رستوران + عکس عکس هایی از منظره هایی اشتها آور عکس هایی از منظره هایی اشتها آور نحوه ساخت هدبند با پولک های ستاره ای و گلدار نحوه ساخت هدبند با پولک های ستاره ای و گلدار تست هوش جالب میمون بازیگوش و چرخ دنده ها! تست هوش جالب میمون بازیگوش و چرخ دنده ها! این پسر احساس می کند زیباترین مرد جهان است (عکس) این پسر احساس می کند زیباترین مرد جهان است (عکس) عکس جنجالی بستنی خوری با طعم فضله پرنده عکس جنجالی بستنی خوری با طعم فضله پرنده اختراع مچ بند پای جادویی برای نوزادان + عکس اختراع مچ بند پای جادویی برای نوزادان + عکس جالب ترین دختر دنیا فوق بشر است + عکس جالب ترین دختر دنیا فوق بشر است + عکس عکس های جالب از سلاح های جنگی در زیر دریا عکس های جالب از سلاح های جنگی در زیر دریا مسابقات جذاب و هیجانی هات داگ خوری مسابقات جذاب و هیجانی هات داگ خوری این مرد بسیار عجیب که مثل میمون راه می رود! + عکس این مرد بسیار عجیب که مثل میمون راه می رود! + عکس معرفی حیرت انگیز ترین مجسمه هاي جهان + عکس معرفی حیرت انگیز ترین مجسمه هاي جهان + عکس ازدواج عجیب مردی انگلیسی با درخت + عکس ازدواج عجیب مردی انگلیسی با درخت + عکس

آموزش درست کردن خورش لپه و بادمجان

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش درست کردن خورش لپه و بادمجان

آموزش درست کردن خورش لپه و بادمجان 

خورش لپه و بادمجان که بسیار خوش طعم است و منبع انرژی نیز می باشد. حتما این خورش را گهگاهی در خانه درست کنید. خورش قیمه بادمجان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه است که در وعده های غذایی همه ما ایرانی قرار دارد. در این مطلب نوع دیگری از این خورش را به شما آموزش می دهیم که برای تنوع بد نیست گاهی این خورش را جایگزین آن نوع همیشگی کنید.

 

مواد لازم:
گوشت قرمز (چرخکرده) 300گرم
پیاز (بزرگ) 1عدد
لپه 1 استکان
بادمجان 1 کیلو
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
کره به میزان لازم
گوجه فرنگی گیلاسی 300گرم
زعفران (آبکرده و غلیظ) 3قاشق سوپخوری
گرد لیمو به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زرده تخم مرغ 3عدد

آموزش درست کردن خورش لپه و بادمجان

طرز تهیه:

در ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کرده و با مقدار کمی کره سرخ می کنیم. لپه را شسته و بعد از خشک کردن به پیازداغ اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی لپه از بین برود. زردچوبه و رب را در این مرحله اضافه می کنیم. لازم است که رب را تفت دهیم چون باعث لعاب دار شدن خورش می شود.

 

3 تا 4 لیوان آب روی آن ریخته و به محض این که جوش آمد حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم خوب بپزد. بادمجان را از قبل شسته و از وسط دو نیم کرده یا حلقه حلقه برش می دهیم و داخل روغن یا کره سرخ می کنیم. گوشت چرخکرده را با زرده های تخم مرغ مخلوط کرده و به خوبی ورز میدهیم

 

و آن را به صورت گلوله در آورده و در کره یا روغن سرخ میکنیم.20 دقیقه قبل از این که ظرف را از روی حرارت برداریم بادمجان های سرخ شده را روی خورش چیده و زعفران آب کرده، گرد لیمو یا آب لیمو، فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش آماده شود.گوجه های گیلاسی را شسته و درسته سرخ میکنیم و روی خورش آماده شده میریزیم.

 

نکات:

1)حتما لپه را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 3مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی کنید تا نفخ آن گرفته شود.

 

2)اگر لپه قبل از پختن خوب تفت داده شود له نمیشود.

 

3)در صورت تمایل مقداری لیمو عمانی هم به خورش اضافه کنید.

 

4)بهتر است مقداری سیب زمینی هم سرخ کرده و با خورش سرو کنید.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ