پارس ناز پورتال

آموزش تهیه کیک پنیر خامه ای خوشمزه

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه کیک پنیر خامه ای خوشمزه

آموزش تهیه کیک پنیر خامه ای خوشمزه 

کیک ها انواع بسیاری دارند و مزه های متفاوت,اما کیک پنیر خامه ای مزه ای بسیار خاص و جالب دارد. چون طعم گس دارد.

 

مواد لازم جهت تهیه کیک پنیر خامه ای :

1. کره آب شده جهت چرب نمودن قالب : 2 قاشق غذاخوری
2. کره : 50 گرم
3. بیسکویت زنجبیلی , خرد شده : 150 گرم
4. مربای ساقه زنجبیل , خرد شده : 25 گرم
5. پنیر پارمزان : 500 گرم
6. پوست ریز رنده شده و آب لیمو ترش : 2 عدد
7. شکر دانه ریز : 100 گرم
8. تخم مرغ بزرگ , زرده وسفیده از هم جدا شده : 2 عدد
9. شربت میوه جهت سرو ( به توصیه سرآشپز مراجعه شود ) : مقداری

 

طرز تهیه کیک پنیر خامه ای :

1. قالبی 25 سانتی متری که کف و دیواره های آن از هم جدا می شوند را چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید .

 

2. کره را در قابلمه ای آب نموده و به بیسکویت ها و زنجبیل خرد شده اضافه نمایید . ته قالب را با مخلوط بیسکویت بپوشانید تا به ضخامت 5 میلی لیتر از کف قالب بالا بیاید .

 

3. پنیر , پوست و آب لیمو , شکر و زرده های تخم مرغ را با هم بزنید تا یکدست شوند .

 

4. سفیده تخم مرغ ها را بزنید تا فرم گرفته و سفت شوند , آن ها را به مخلوط پنیر و لیمو بیافزایید .

 

5. مخلوط را در قالب آماده شده ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 35 تا 45 دقیقه بپزید تا کیک خودش را بگیرد . در صورتی که کیک در حین پخت ترک خورده و وسط آن گود شود , امری کاملا طبیعی است .

 

6. بگذارید کیک پنیر داخل قالب سرد شود . کیک را به همراه یک قاشق پر از شربت میوه سرو نمایید .

 

توصیه سرآَشپز جهت تهیه کیک پنیر خامه ای :

شربت میوه را می توان با پخت 400 گرم میوه از جمله شاه توت به همراه 2 قاشق غذاخوری آب , به مدت 5 دقیقه تهیه نمود . این مخلوط را از داخل صافی گذارنده و به آن یک قاشق غذاخوری پودر قند اضافه نمایید . اجازه دهید قبل از سرو به خوبی سرد شود .