کیک های میوه بین خانواده ها طرفداران بسیاری دارد. آرد ذرت در طلایی رنگ کردن این کیک و همچنین به هم چسبیدگی اجزای کیک کمک میکند.
مواد لازم جهت تهیه کیک میوه ترد :
1. کره نرم شده : 120 گرم
2. شکر دانه ریز : 100 گرم
3. تخم مرغ , زده شده : 2 عدد
4. آرد بکینگ پودر دار , الک شده : 50 گرم
5. آرد ذرت : 100 گرم
6. مخلوط میوه های خشک : 225 گرم
7. دانه کاج : 25 گرم
8. پوست رنده شده لیمو : 1 عدد
9. آب لیمو : 4 قاشق غذاخوری
10. شیر : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک میوه ترد :
1. یک قالب به قطر 18 سانتیمتر را چرب نموده و کاغذ روغنی بیاندازید .
2. در یک کاسه , شکر و کره را با همزن مخلوط نموده تا سبک شده و حالت پفی پیدا نماید .
3. تخم مرغ زده شده را به تدریج به آن اضافه نمایید و پس از هر بار افزودن , خوب بزنید .
4. آرد , بکینگ پودر و آرد ذرت را به مخلوط اضافه نموده , هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند .
5. میوه خشک مخلوط شده , دانه کاج , پوست رنده شده لیمو , آب لیمو و شیر را به مخلوط اضافه نمایید .
6. مخلوط آماده شده را با قاشق درون قالب ریخته و با پشت قاشق , سطح آن را صاف نمایید .
7. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزید . اگر سیخی را درون کیک فرو بردید , مواد به آن نچسبیدند و تمیز بیرون آمد , کیک کاملا پخته است .
8. اجازه دهید کیک درون قالب خنک شود . سپس آن را بیرون بیاورید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه کیک میوه ترد :
برای سبک تر شدن کیک , می توانید به جای آرد ذرت از 150 گرم آرد بکینگ پودر دار استفاده نمایید .