پارس ناز پورتال

آموزش تهیه کیک شکلاتی و انبه

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه کیک شکلاتی و انبه

آموزش تهیه کیک شکلاتی و انبه 

این کیک لایه لایه را میتوانیم در مهمانی ها استفاده کنیم,چرا که ظاهر بسیار شیک و زیبایی دارد.طعم آن که دیگر نیازی به تعریف ندارد.به جای انبه میتوانیم از هلو هم استفاده کنیم. 

 

مواد لازم جهت تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه :

1. پودر کاکائو : 50 گرم
2. آب جوش : 150 میلی لیتر
3. تخم مرغ بزرگ : 6 عدد
4. شکر دانه ریز : 350 گرم
5. آرد بکینگ پودردار : 300 گرم
6. کنسرو 400 گرمی انبه : 2 عدد
7. آرد ذرت : 1 قاشق چای خوری
8. خامه پرچرب : 425 میلی لیتر
9. شکلات خالص رنده یا ورقه شده : 75 گرم

 

طرز تهیه کیک با لایه های شکلات و انبه :

1. یک قالب گرد به قطر 23 سانتیمتر را کمی چرب نمایید و کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید.

 

2. پودر کاکائو را داخل کاسه ای بریزید و آب جوش را کم کم به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم و یکدستی در بیاید.

 

3. تخم مرغ ها و شکر دانه ریز را در کاسه ای بریزید و خوب بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید و وقتی با همزن روی آن خط می اندازید تا چند ثانیه رد آن باقی بماند . سپس مایه را به مخلوط کاکائو اضافه نمایید . در مرحله بعدی آرد را الک نموده و به مخلوط کیک اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

 

4. مایع را داخل قالب کیک بریزید و سطح آن را صاف و یکنواخت نمایید . قالب کیک را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت 170 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت و یا عدد 3 فرهای گازی به مدت یک ساعت قرار دهید تا بپزد و پس از پخت , با فشار دست حالت ارتجاعی داشته باشد.

 

5. بگذارید کیک برای چند دقیقه داخل قالب بماند تا خنک شود , سپس آن را بیرون آورده روی سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کاملا سرد شود . کاغذ روغنی را از کیک جدا نموده و کیک را از قد به 3 لایه تقسیم نمایید.

 

6. آب کنسرو انبه را جدا نمایید و انبه ها را خرد نموده و 1/4 آن را داخل مخلوط کن بریزید و پوره نمایید , بگذارید کاملا نرم شود . آرد ذرت را با 3 قاشق غذاخوری آب انبه مخلوط نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم در بیاید . سپس پوره انبه را اضافه نمایید . مخلوط را داخل تابه کوچکی بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا پوره غلیظ شود . آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود .

 

7. باقی مانده انبه ها را خرد نمایید . خامه را بزنید و 1/4 آن را کنار بگذارید . باقی مانده خامه را به انبه ها بیافزایید و این مخلوط را مابین لایه های کیک بگذارید و آن ها را روی هم قرار دهید .

 

کیک را داخل ظرف سرو بگذارید و مقدار خامه ای را که کنار گذاشته بودید , به دیواره کیک بمالید و شکلات ریز خرد شده را روی خامه های دیواره بریزید و فشار دهید . مابقی خامه را با کمک قیف دور تا دور لبه کیک گل بزنید و با بقیه پوره انبه , سطح روی کیک را تزیین نمایید .

 

اگر روی کیک پخته شده برآمده بود , آن را ببرید , کیک را وارونه نمایید و از سطح صاف زیر آن جهت تزیین استفاده نمایید . هلو می تواند جایگزین خوبی برای انبه باشد .