پارس ناز پورتال

آموزش تهیه کیک سیب با مخلفات فراوان

آموزش تهیه کیک سیب با مخلفات فراوان

آموزش تهیه کیک سیب با مخلفات فراوان 

پای سیب یا همان کیک سیب در تمام دنیا محبوب همه است. طعم و عطری که سیب به کیک می دهد اشتهای هر کسی را تحریک می کند. سیب یکی از میوه هایی است که برای کیک، پای و چیز کیک خیلی مناسب است. در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک را که سیب از مواد اصلی آن است برای شما آموزش داده ایم.

 

مواد لازم:

آرد 220 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
فلفل شیرین 1 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
جوز (رنده شده) 1 قاشق چای خوری
میخک (پودر) 1/4 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای 200 گرم
شکر 225 گرم
کره (نرم شده) 225 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
سیب (سیب زرد بدون پوست و هسته و خرد شده) 3 عدد
گردو (خرد شده) 115 گرم
زنجبیل (خرد شده) 1/3 فنجان
کران بری (کران بری خشک یا کشمش) 1/2 فنجان
آموزش تهیه کیک سیب با مخلفات فراوانطرز تهیه:
1-داخل یک کاسه کوچک کران بری و آب را مخلوط کنید و بگذارید به مدت یک ساعت داخل آن بماند تا کران بری پف کند. سپس آب را دور بریزید و کران بری ها را کنار بگذارید.

 

2-فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید. قالب را با کره چرب کنید و بعد روی آن مقداری آرد بپاشید.

 

3-داخل یک کاسه بزرگ یا داخل کاسه مخلوط کن آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، فلفل شیرین، دارچین، گردو، میخک و نمک را الک کنید و شکر قهوه ای و شکر، کره، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید و مخلوط کنید تا اینکه خمیر یکدست و کمرنگ شود.

 

4-مخلوط را با سیب، گردو و زنجبیل و کران بری ترکیب کنید و با قاشق آن را به قالب انتقال دهید و روی آن را یکدست کنید.

 

5-بعد به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید تا کیک مغز پخت شود بعد از آن کیک را بیرون بیاورید و بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود و بعد در بشقاب قرار دهید تا کاملا خنک شود.

 

6-در صرت تمایل قبل از سرو کردن شکر رنگی روی کیک الک کنید و با مخلوط شیر و زره تخم مرغ آن را سرو کنید.