پارس ناز پورتال

آموزش تهیه کیک بلوبری خوش طعم

آموزش تهیه کیک بلوبری خوش طعم

آموزش تهیه کیک بلوبری خوش طعم 

برای شما آموزش درست کردن یک کیک خوشمزه را داریم که بسیار خوش رنگ نیز هست و بلوبری ماده اصلی آن می باشد.در این مطلب تصمیم گرفته ایم طرز تهیه کیکی متفاوت از کیک های معمول که قبلا درست می کردید را به شما آموزش دهیم. این کیک را درست کنید و از آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:
کره 225 گرم
وانیل يك‌چهارم قاشق چایخوری
شکر 225 گرم
تخم‌مرغ 4 عدد
آرد 300 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آرد ذرت 4 قاشق سوپخوری
شیر 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)
فیلینگ بلوبری 150 گرم
کرم پاتیسیر 1 پیمانه
خامه فرم گرفته به میزان لازم
بلوبری به ميزان لازم
آموزش تهیه کیک بلوبری خوش طعم

طرز تهیه:

1-فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

 

2-سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و آرد ذرت را همراه با شیر، به طور یک‌درمیان درون مایه تخم‌مرغی بریزید و هم بزنید.

 

3-اکنون این مایه را به طور مساوی، در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، در فر بپزید.

 

4-همینکه کیک‌ها خنک شدند، آنها را از ارتفاع دو قسمت کنید و روی هر لایه از کیک‌ها، کرم پاتیسیر بمالید و اندکی فیلینگ بلوبری بریزید.

 

5-آن‌گاه لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید، روی خامه را با ایربراش رنگ کنید و با بلوبري بيارائيد.

 

یادآوری 1: فیلینگ بلوبری را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

 

یادآوری 2: برای تهیه کرم پاتیسیر؛ 250 میلی‌لیتر شیر را بجوشانید. 3 عدد زرده تخم‌مرغ را همراه با 75 گرم شکر و یک‌چهارم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.

 

6-اکنون 30 گرم آرد را به آن اضافه کنید. اینک شیر داغ را به این مایه بیفزائید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. کرم را از روی حرارت بردارید. کیسه پلاستیکی را مستقیم روی کرم قرار دهید تا در هنگام استفاده رویه نبندد.