پارس ناز پورتال

آموزش تهیه کیک بادام همراه با شربت عسل

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه کیک بادام همراه با شربت عسل

آموزش تهیه کیک بادام همراه با شربت عسل 

کیک بادام در جهان شهرت دارد و کاملا شناخته شده است.روی کیک بادام را با شربت عسل شیرین میکنیم تا طعم بی نظیری به خود بگیرد. 

 

مواد لازم جهت تهیه کیک بادام :

1. کره مارگارین , نرم شده : 150 گرم
2. شکر قهوه ای نرم : 50 گرم
3. آرد بکینگ پودردار : 175 گرم
4. بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
5. عسل بدون موم : 2 قاشق غذاخوری
6. شیر : 4 قاشق غذاخوری
7. تخم مرغ : 2 عدد
8. بادام پرک شده : 50 گرم

 

مواد لازم جهت تهیه شربت کیک بادام :

1. عسل بدون موم : 150 میلی لیتر
2. آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک بادام :

1. قالب کیک گردی به قطر 18 سانتی متر را چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید .

 

2. در یک کاسه بزرگ مارگارین , شکر قهوه ای , تخم مرغ ها , آرد , بکینگ پودر , شیر و عسل را با هم مخلوط نمایید و به مدت یک دقیقه با قاشق چوبی آن ها را هم بزنید تا تمام مواد کاملا ترکیب گردند .

 

3. مخلوط آماده شده را با قاشق درون قالب کیک ریخته و با پشت قاشق یا چاقو روی آن را صاف نمایید و ورقه های بادام را روی آن بپاشید .

 

4. قالب را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 50 دقیقه قرار دهید تا زمانی که کیک خوب پف نماید و اگر یک سیخ را وسط کیک فرو ببرید , مواد کیک به آن نچسبند .

 

5. در همین فاصله , شربت را آماده نمایید . عسل و آب لیمو را درون یک شیر جوش کوچک مخلوط نموده و به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا بجوشد و شربت به غلظتی برسد که پشت قاشق بچسبد .

 

6. به محض این که کیک را از فر بیرون آوردید , شربت را روی آن بریزید و بگذارید شربت به وسط کیک نفوذ نماید .

 

7. حداقل به مدت 2 ساعت بگذارید کیک خنک شود , سپس آن را برش بزنید .

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه کیک بادام :

تنوعی از عسل هایی با طعم های مختلف را برای شربت جلا دهنده روی کیک امتحان نمایید تا طعم مورد علاقه تان را پیدا نمایید .