پارس ناز پورتال

آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان

آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان 

کرما چیکن یک غذای هندی بسیار خوشمزه و عالی است که در نقاط دیگر جهان هم پخت و سرو می شود. در زیر آموزش پخت آن را قرار داده ایم. اگر علاقمند به غذاهای هندی هستید کرماچیکن یا همان مرغ کرما می تواند پیشنهاد خوبی برای شما باشد. این غذای خوشمزه و تند داخل سس پیاز، بادام هندی و ادویه جات تهیه می شود.

آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان

آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان

مواد لازم:

۲ تا ۳ عدد سینه مرغ بدون استخوان

۴ حبه سیر

۱ عدد زنجبیل تازه

½ قاشق چای خوری زردچوبه

آب نصف لیمو

۲ عدد پیاز متوسط

۱ عدد فلفل تند

½ قاشق چایخوری تخمه رازیانه

½ پیمانه بادام هندی و مقداری اضافه برای تزئین

۳ قاشق غذاخوری ماست

۲ قاشق غذاخوری کره + ۱ بند انگشت روغن

۱ عدد چوب دارچین

۳ عدد تخمه هل

۱ قاشق چای خوری ادویه تند

۱ قاشق چای خوری پودر تخمه گشنیز

۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۲ قاشق غذاخوری خامه

نمک

آب

گشنیز خرد شده

آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان

سینه مرغ را در اندازه های کوچک مکعبی خرد کنید.

آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان

سیر و زنجبیل را پوست گرفته و روی مرغ رنده کنید.

آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان

½ قاشق چای خوری پودر زردچوبه، ۱ قاشق چای خوری نمک و آب نصف لیمو را به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید و به همه جای مرغ برسد. سپس مرغ را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان

پیازها را پوست گرفته و خرد کنید. فلفل را نیز خرد کنید و به همراه تخم گشنیز به پیاز اضافه کنید. مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه آسیاب کنید تا تبدیل به پوره شود. سپس پوره به دست آمده را کنار بگذارید.

آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان

دوباره داخل همان ظرف مخلوط کن بادام هندی ها را همراه با ۳ قاشق غذاخوری ماست مخلوط کنید. (نیاز نیست ظرف مخلوط کن را بشوئید.) شاید در این مرحله نیاز باشد که کمی آب به مواد اضافه کنید.

آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان

کره را داخل تاوه روی شعله قرار دهید و به اندازه ۱ بند انگشت هم روغن اضافه کنید تا کره نسوزد.

آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان

پوره پیاز را به روغن اضافه کنید و به مدت ۶ الی ۷ دقیقه سرخ کنید تا کاملا خشک شود و روغن از آن جدا شود. در این مرحله باید کاملا صبور باشید تا خامی پیاز که ماده اولیه ما را تشکیل می دهد گرفته شود.

آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان

در مرحله بعد دارچین، هل، ادویه تند، فلفل قرمز، پودر گشنیز و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مواد را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه سرخ کنید.

آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان

در این مرحله مرغ ها را به مواد داخل تاوه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مرغ ها نیمه پز شود.

آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان

سپس کمی آب اضافه کنید تا سس غذا درست شود. مقدار آب بستگی به میزان غلظتی که می خواهید دارد. نمک را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت متوسط بپزد.

آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان

در آخر کمی خامه سنگین و به اندازه یک مشت گشنیز خرد شده به مواد اضافه کنید.

آموزش تهیه کرما چیکن غذای هندوستان

سپس روی آن را با بادام هندی، گشنیز و زنجبیل تزئین کنید و با برنج میل کنید.