پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

آموزش تهیه کراکت فرانسوی خوشمزه

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش تهیه کراکت فرانسوی خوشمزه

آموزش تهیه کراکت فرانسوی خوشمزه 

کراکت فرانسوی را می توانید در منزل درست کنید و همراه با جمع صمیمی خانواده میل نمایید. دستور تهیه آن را در زیر مشاهده می کنید. کروکت (croquette) نوعی کوفته فرانسوی می باشد که شما می توانید با گوشت، ماهی و مرغ درست کنید. شما از کروکت می توانید به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا یا سر میز اردور استفاده کنید.

 

مواد اولیه:

آرد سوخاری: 1 لیوان
تخم مرغ: 2 عدد
جعفری خرد شده: 3 ق غ
هویج متوسط: 2 عدد
سینه مرغ: 750 گرم
نمک وفلفل: به میزان لازم
آموزش تهیه کراکت فرانسوی خوشمزهطرز تهیه:

1. مرغ را پس از شستن خرد می کنیم سپس استخوان های آن را می گیریم و آن را چرخ می کنیم نمک وفلفل به ان اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا حالت چسپندگی پیدا کند.

 

2. هویچ را پوست کنده و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس آن را اب پز می کنیم تا نرم شود از مایه مرغ کمی برداشته دستمان را با آب کمی مرطوب می کنیم و در کف دست آن را پهن می کنیم.

 

3. 1 برش هویچ ،جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل می دهیم.

 

4. کروکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم مجددآ در آرد سوخاری می زنیم سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ