وقتی در زمینه کباب در آشپزی صحبت کنیم واقعا باید یادی هم از کباب رولی کنیم چون خوشمزه اسـت و آشپزی حرفه اي رابه نمایش میگذارد. شـما کسی را سراغ دارید کـه از کباب بدش بیاید؟ حالا هر نوع کبابی کـه میخواهد باشد! از کباب کوبیده و برگ گرفته تا جوجه کباب،
حتی همین کباب تابه اي هاي خانگی طرفداران زیادی دارند. دراین پست هم طرز تهیه نوعی جدید از کباب با فلفل دلمه اي رابه شـما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
500 گرم گوشت راسته گوسفندی یا فیله گوساله
4 شماره فلفل دلمهاي رنگی
1 ق م زعفران دم کرده غلیظ
1 ق س آبلیمو
بـه میزان لازم نمک و فلفل
2 ق س روغن مایع
روش تهیه:
1. ابتدا گوشت رابا یک چاقوی تیز بـه صورت ورقههاي نازک برش دهید. فلفل دلمهايها را هم بعد ا زآنکه شستید، بصورت خلالی خرد کرده، کنار بگذارید.
2. یکی از ورقههاي گوشت را روی سطح تمیزی قرار دهید. حالا خلالهاي فلفل دلمهاي رنگی را روی آن قرار دهید، سپس گوشت را لوله کنید. کباب آماده شده رابه سیخ بکشید. هر تعداد کـه میشود کبابها رابه همین شکل آماده کنید.
3. دریک کاسه زعفران، آب لیمو، مقداری نمک و فلفل را بریزید و باهم مخلوط کنید، سپس با برس، مخلوط را روی کبابها بمالید.
4. دریک تابه مناسب مقدار کمی روغن بریزید و آنرا روی حرارت قرار دهید. حالا کبابها را داخل تابه خوب سرخ کنید تا آماده شوند.