پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

آموزش تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج

آموزش تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج 

این غذا با ظاهر زیبایی که دارد مناسب سفره های شما و مورد علاقه کودکان هم هست.این پیراشکی از سیر و قارچ و اسفناج پر میشود.

 

مواد لازم جهت تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج :

1. کره : 25 گرم
2. پیاز قرمز , نصف شده و ورقه شده : 1 عدد
3. سیر , له شده : 2 حبه
4. قارچ چتری , ورقه شده : 225 گرم
5. برگ اسفناج تازه و جوان : 175 گرم
6. جوز هندی : مقداری کمی
7. خامه پرچرب : 4 قاشق غذاخوری
8. خمیر چند لایه پاف آماده طبخ : 225 گرم
9. تخم مرغ زده شده : 1 عدد
10. فلفل : به میزان لازم
11. نمک : به میزان لازم
12. دانه خشخاش : 2 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج :

1. کره را در یک ماهیتابه آب نمایید . پیاز و سیر را به آن اضافه نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود .

 

2. قارچ , اسفناج و جوز هندی را روی آن ها بریزید و 2 تا 3 دقیقه بر روی حرارت متوسط بگذارید و هر چند وقت یک بار هم بزنید .

 

3. خامه را اضافه نموده و به خوبی با هم مخلوط نمایید . نمک و فلفل به اندازه کافی به آن اضافه نمایید . ماهیتابه را از روی حرارت بردارید . بگذارید مخلوط , چند دقیقه کنار بماند .

 

4. خمیر را بر روی سطحی آرد پاشیده شده , پهن نمایید و از آن چهار دایره به قطر 15 سانتیمتر جدا نمایید .

 

5. لبه های هر خمیر را مرطوب نمایید . به میزان یک چهارم از مایه درست شده را وسط آن ها قرار دهید . سپس لبه خمیر را برگردانید . لبه ها را فشار دهید تا خوب به هم بچسبند , بعد با قلم موی مخصوص آشپزخانه تخم مرغ زده شده را روی آن بمالید و بر روی آن دانه های خشخاش بپاشید .

 

6. خمیرهای بسته شده را در یک سینی خیس شده قرار داده و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد4 فرهای گازی به مدت 20 دقیقه بپزید تا پف نماید و کاملا طلایی شود . سپس بلافاصله آن را سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج :

سینی فر را به این علت خیس و نم دار می نمایند تا بخار ایجاد شده در فر باعث ور آمدن خمیر شود و خمیر زودتر خودش را بگیرد .

 

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ