پارس ناز پورتال

آموزش تهیه پنکیک به سبک آلمانی

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه پنکیک به سبک آلمانی

آموزش تهیه پنکیک به سبک آلمانی 

پنکیک خوشمزه به سبک آلمانی ها که در ایران آن را به نام خاگینه می شناسند و این غذا در کشورهای دیگر هم طرفدار دارد. این پنکیک دقیقا مزه خاگینه خودمان را دارد. می توانید با عسل و یا دوشاب (شیره انگور) یا پودر شکر و میوه و بستنی سروش کنید.و یا می توانید با سوسیس گیاهی و سبزی دلخواهتان نوش جان کنید. خلاصه اینکه هر طور که میلتان می کشد می توانید نوش جان کنید.

 

مواد لازم برای پنکیک آلمانی :

 تخم مرغ3 عدد
شیر1/4 پیمانه
آرد 1/4 پیمانه
 پودر شکر1 قاشق غذاخوری
نمکنوک کارد ( به مقدار خیلی کم )
کره1 قاشق غذاخوری
روغن مایع1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک آلمانی :
تخم مرغ و شیر پودر شکر و نمک را می ریزیم داخل کاسه و با چنگال خوب هم می زنیم تا یکدست شود بعد آرد و روغن مایع را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. مایع باید کاملا یکدست باشد.یک قالب و تابه 8 اینچی مخصوص فر را حاضر می کنیم می گذاریم داخل فر روی 400 درجه فارنهایت تا خوب داغ شود.

 

از فر در می آوریم یک قاشق کره را می زنیم به ظرفمان همه جای آن را آغشته می کنیم و خیلی سریع مایه پنکیک مان را می ریزیم داخل آن و می گذاریم داخل فر به مدت 20 – 25 دقیقه یا تا وقتی که پنکیک مان خوب پف کند و رنگش طلایی قهوه ای شود.