پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

آموزش تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی

آموزش تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی 

در این غذای مقوی نان به کار رفته است و در مدت زمان کمی آماده می گردد و همچنین قابل نگهداری تا دو روز در فریزر هم هست. پس دست به کار شوید و این غذا را درست کنید! 

 

مواد لازم جهت تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی :

1. سیب زمینی , نگینی خرد شده : 100 گرم
2. کنسرو مخلوط لوبیاها , آبکش شده : 225 گرم
3. سیر , له شده : 1 حبه
4. آب لیمو : 2 قاشق چای خوری
5. گشنیز تازه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
6. ماست ساده کم چرب : 2 قاشق غذاخوری
7. نمک : به میزان لازم
8. فلفل : به میزان لازم
9. گشنیز تازه ی خرد شده جهت تزیین : مقداری

 

طرز تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی :

آموزش تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی

1. سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را خوب آبکش نمایید و با گوشتکوب یا پوره کن له نمایید .

 

2. سیب زمینی ها را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و لوبیاها , سیر , آب لیمو و گشنیز تازه را به آن اضافه نمایید .

 

3. نمک و فلفل را بیافزایید و یک دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید تا پوره ی کاملا صاف و یکدستی آماده شود , همچنین می توانید مواد را با هم مخلوط نموده , سپس آن ها را بکوبید و پوره نمایید .

 

4. مخلوط مواد را داخل یک کاسه بریزید و ماست را به آن اضافه نمایید . پوره را بچشید و چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید .

 

5. پاته را با قاشق داخل دیس مخصوص پذیرایی بریزید و با گشنیز خرد شده تزیین نمایید . آن ها را بلافاصله سرو نمایید و یا مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد و خنک شوند .

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی :

اگر غذاساز ندارید ترجیح می دهید مواد خیلی له نشوند , بهتر است آن ها را با پشت چنگال له نمایید .

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ