اگر به دنبال غذایی هستید که غلات در آن نقش اصلی داشته باشند نخود پلو بهترین انتخاب می باشد. غذای خوشمزه ایرانی را با هم درست کنیم. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت آب كنید. بعد پیاز، هل، دارچین، میخك و فلفل سیاه را بیفزائید. آنگاه مخلوط را به مدت 2 دقیقه با سرعت سرخ كنید. سپس زنجفیل، سیر، نمك، گوجهفرنگی و سیبزمینی را به آن اضافه كنید.
مواد لازم برای 6 نفر
روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
پیاز ورقهكرده 2 عدد
دانه هل 2 عدد
چوب دارچین 1 تكه
میخك 2 عدد
دانه فلفل سیاه 4 عدد
زنجفیل تازه و خردكرده1 قاشق چایخوری
سیر خردكرده 1 حبه
نمك یك و یك دوم قاشق چایخوری
گوجهفرنگی ورقهورقه كرده 2 عدد
سیبزمینی خرد كرده 2 عدد
نخود پخته و آبكش كرده 425 گرم
برنج شسته و آبكش كرده400 گرم
گشنیز تازه و خردكرده2 قاشق سوپخوری
آب 750 میلیلیتر
روش تهیه نخودپلوی معطر
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت آب كنید. بعد پیاز، هل، دارچین، میخك و فلفل سیاه را بیفزائید. آنگاه مخلوط را به مدت 2 دقیقه با سرعت سرخ كنید. سپس زنجفیل، سیر، نمك، گوجهفرنگی و سیبزمینی را به آن اضافه كنید. حالا نخود و برنج را به مخلوط بیفزائید و درجه حرارت را ملایم كنید. اینك یك قاشق سوپخوری از گشنیز به مخلوط اضافه نمائید و آب روی آن بریزید.
بعد درِ ظرف را بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانیكه تمامی آب جذب پلو شود، بپزید. اكنون پلو را در دیس مناسبی بكشید و رویش را با باقیمانده گشنیز تزئین كنید.