پارس ناز پورتال

آموزش تهیه مخلوط براونی و نوتلا

آموزش تهیه مخلوط براونی و نوتلا

آموزش تهیه مخلوط براونی و نوتلا 

براونی و نوتلا اگر با هم مخلوط شوند می توان یک شیرینی شکلاتی عالی همراه با طعم عالی را داشت و برای کودکان یا دورهمی ها و در مهمانی ها مناسب پذیرایی است. تقریبا تمام کسانی که شیرینی های شکلاتی دوست دارند، ‌براونی مورد پسندشون قرار می گیرد و نوتلا هم شکلاتی است، اخیرا محبوبیت خیلی زیادی پیدا کرده است. در این دستور پخت، این دو تا را با هم ترکیب کردیم.

 

مواد اولیه:

شکر قهوه ای (1/2) پیمانه
تخم مرغ (2) تخم مرغ عدد
کره (40) گرم
جوش شیرین (1/2) قاشق چایخوری
نمک (1/5) قاشق چایخوری
آرد سفید (1/2) پیمانه
شکلات نوتلا (1) عدد
اسانس وانیل (1) قاشق چایخوری

آموزش تهیه مخلوط براونی و نوتلا

طرز تهیه:

1-فر را تا ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالبتان را هم چرب کنید. آرد، نمک و جوش شیرین را توی یه کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید و کاسه را کنار بگذارید.

آموزش تهیه مخلوط براونی و نوتلا

2-تخم مرغها، نوتلا، کره، وانیل و شکر قهوه ای را هم توی یک ظرف بریزید و هم بزنید تا مخلوط نرمی شکل بگیرد.

آموزش تهیه مخلوط براونی و نوتلا

3-محتویات کاسه اولی را به آرامی به کاسه دوم اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید.

آموزش تهیه مخلوط براونی و نوتلا

4-مخلوط حاصل را در قالب کیک پزی که از قبل چرب کرده اید بریزید و اجازه دهید به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در فر بپزد.

آموزش تهیه مخلوط براونی و نوتلا

5-بعد از اتمام پخت، حتما اجازه دهید کیک شما حداقل ۲۵ دقیقه در دمای اتاق خنک شود و بعد آن را سرو کنید.

آموزش تهیه مخلوط براونی و نوتلا