پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

آموزش تهیه ماسالای گوشت با سیب زمینی

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش تهیه ماسالای گوشت با سیب زمینی

آموزش تهیه ماسالای گوشت با سیب زمینی 

کنسرو سس کاری را با دستور زیر مخلوط نمایید تا غذایی به سبک هندی هندی درست کنید.خوشمزه و بسیار عالی در کنار خانواده میل کنید. 

 

مواد لازم جهت تهیه ماسالای گوشت و سیب زمینی :

1. گوشت ران کم چرب بره : 750 گرم
2. روغن حیوانی یا روغن : 3 قاشق غذاخوری
3. سیب زمینی , پوست کنده و به قطعات 2/5 سانتیمتری خرد شده : 500 گرم
4. پیاز , پوست کنده , 4 قاچ شده و خرد شده : 1 عدد
5. سیر , پوست کنده و له شده : 2 حبه
6. قارچ , نازک حلقه شده : 175 گرم
7. کنسرو سس کاری تیکا ماسالا : 283 گرم
8. آب : 300 میلی لیتر
9. گوجه فرنگی , نصف شده و نازک خرد شده : 3 عدد
10. اسفناج , شسته شده و بدون ساقه : 125 گرم
11. نعناع جهت تزیین : مقداری
12. نمک : به میزان لازم

 

طرز تهیه ماسالای گوشت و سیب زمینی :

آموزش تهیه ماسالای گوشت با سیب زمینی

1. گوشت را به قطعات 2/5 سانتیمتری خرد نمایید . روغن را داخل یک ماهیتابه گرم نموده , گوشت را داخل آن بریزید و روی حرارت متوسط به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا خودش را بگیرد و به راحتی درون ماهیتابه جا به جا شوند . سپس آن ها را از تابه خارج نمایید .

 

2. سیب زمینی , پیاز , سیر و قارچ ها را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت 3 تا 4 دقیقه خوب تفت دهید و مرتب هم بزنید .

 

3. سس کاری , آب و نمک را داخل ماهیتابه بریزید , نمک و فلفل ریخته و هم بزنید . درب ماهیتابه را ببندید و مواد را بسیار آرام به مدت یک ساعت بپزید تا مغز گوشت بپزد و نرم و ترد شود . گاهی آن ها را هم بزنید .

 

4. گوجه فرنگی و اسفناج را به ماهیتابه بیافزایید , برگ ها را به سمت پایین فشار دهید و خوب هم بزنید . درب ظرف را ببندید و 10 دقیقه دیگر آن ها را بپزید تا نرم شوند .

 

5. غذا را داخل ظرف مخصوص پذیرایی بکشید و با چند برگ نعناع تزیین نموده و سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه ماسالای گوشت و سیب زمینی :

برگ های اسفناج , خیلی سریع در طول مدت پخت پژمرده می شوند . اگر برگ ها ترد و تازه هستند همه آن ها را به بقیه مواد اضافه نمایید و بهتر است اسفناج های درشت تر را ابتدا خرد نمایید و بعدا به مواد بیافزایید .

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ