پارس ناز پورتال

آموزش تهیه شیرینی مربایی با طعم عالی

آموزش تهیه شیرینی مربایی با طعم عالی

آموزش تهیه شیرینی مربایی با طعم عالی 

این شیرینی ها در اصل آلمانی هستند و به خاطر خوشمزه بودن در تمام دنیا طرفدار دارند. در کشور ما هم در همه شیرینی فروشی ها یافت می شود. شیرینی مربایی هایی که اکثرا در سفره عید همه پیدا می شود، در اصل ریشه ای آلمانی دارد. حتما قرار نیست این شیرینی ها را تنها در عید داشته باشیم، در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.

 

مواد لازم:

پودر قند 100 گرم
روغن جامد 300 گرم
شربت بار یا عسل گرم 60 گرم
شیر 60 گرم
وانیل مقداری
تخم مرغ 1 عدد
آرد 600 گرم
مارمالاد یا ژله مغزی به مفدار لازم

آموزش تهیه شیرینی مربایی با طعم عالی

طرز تهیه:

1- روغن و پودر قند را میزنیم تا نرم و پوک شود. (من از روغن جامد لادن معمولی استفاده کردم)

 

2-به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم. (نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یکدست شدن)

آموزش تهیه شیرینی مربایی با طعم عالی

3- بعد از اون آرد رو اضافه میکنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یکدست شدن کامل هم میزنیم نه بیشتر.

 

4- خمیر کمی حالت چسبنده داره که با قرار گرفتن در یخچال درست میشه.

 

5- خمیر را در نایلون در یخچال گذاشته تا خنک شود و بتوان آن را قالب زد. (یکی دو ساعت)

آموزش تهیه شیرینی مربایی با طعم عالی

6-بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز کرده و قالب بزنید. برای قالب زدن هم میتونید به مقدار خیلی کم ارد زیر خمیرت بپاشی (بازم تاکید میکنم خیلی کم )

 

7 -در سینی فربه مدت 20 دقیقه با حرارت 150 درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممکن است تغییر کند) باید کمی تغییر رنگ دهد.

 

8- بعد از خنک شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین کنید.

آموزش تهیه شیرینی مربایی با طعم عالی

9-با رویه نارگیل و کنجد بوداده خیلی خوشمزه میشه. در ضمن برای چسبیدن مواد به رویه از عسل گرم استفاده کنید.