پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

آموزش تهیه سیب زمینی با سس پستو

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش تهیه سیب زمینی با سس پستو

آموزش تهیه سیب زمینی با سس پستو 

سس پستو طعم خوبی دارد و مخصوص پاستا است اما ما در این آموزش آشپزی آن را همراه با سیب زمینی توصیه کرده ایم. 

 

مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی با سس پستو :

1. سیب زمینی تازه و کوچک : 900 گرم
2. ریحان بازل تازه : 75 گرم
3. دانه کاج : 2 قاشق غذاخوری
4. سیر , له شده : 3 حبه
5. روغن زیتون : 100 میلی لیتر
6. پنیر پارمزان و پنیر پکورینو , تازه رنده شده : 75 گرم
7. نمک : به میزان لازم
8. فلفل : به میزان لازم
9. برگ ریحان بازل جهت تزیین : مقداری

 

طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو :

آموزش تهیه سیب زمینی با سس پستو

1. سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف , آن را گرم نگه دارید .

 

2. در همین فاصله , ریحان , دانه کاج , سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت 30 ثانیه آن ها را خوب با هم ترکیب نمایید و به تدریج روغن را به آن ها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید .

 

3. مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید .

 

4. سس پستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند . غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

 

سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود , ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد .

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ