پارس ناز پورتال

آموزش تهیه سیب زمینی و اسفناج با ادویه

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه سیب زمینی و اسفناج با ادویه

آموزش تهیه سیب زمینی و اسفناج با ادویه 

غذایی خوشمزه و رژیمی برای شما که غذایی هندی می باشد و بسیار هم فوری تهیه می گردد.با ما همراه باشید. 

 

مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی و اسفناج ادویه دار :

1. روغن نباتی : 3 قاشق غذاخوری
2. پیاز قرمز , حلقه شده : 1 عدد
3. سیر , له شده : 2 حبه
4. پودر فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری
5. پودر تخم گشنیز : 2 قاشق چای خوری
6. عصاره سبزیجات : 150 میلی لیتر
7. سیب زمینی , نگینی خرد شده : 300 گرم
8. برگ اسفناج کوچک و جوان : 500 گرم
9. فلفل قرمز چیلی , حلقه شده : 1 عدد
10. نمک : به میزان لازم
11. فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه سیب زمینی و اسفناج ادویه دار :

1. روغن را در ماهیتابه بزرگ چدنی گرم نموده , پیاز و سیر را به آن اضافه نمایید و به مدت 2 تا 3 دقیقه به آرامی تفت دهید و هم بزنید .

 

2. پودر فلفل , پودر تخم گشنیز و زیره را بیافزایید و مدام هم بزنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید .

 

3. عصاره سبزیجات , سیب زمینی نگینی و اسفناج را داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید مواد جوش بیایند . سپس حرارت را کم نمایید و درب قابلمه را ببندید و حدود 10 دقیقه آن ها را آرام بجوشانید تا مغز پخت و نرم شوند .

 

4. درب قابلمه را بردارید , نمک و فلفل بزنید , فلفل چیلی را افزوده و 2 تا 3 دقیقه دیگر آن را بپزید . غذا را به دیس مخصوص پذیرایی گرم منتقل نموده و بلافاصله سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه سیب زمینی و اسفناج ادویه دار :

پیاز قرمز , علاوه بر این که رنگ غذا را زیباتر می نماید , طعمی شیرین دارد و تندی آن کمتر است .