پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

آموزش تهیه سوپ گل کلم خوشمزه

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش تهیه سوپ گل کلم خوشمزه

آموزش تهیه سوپ گل کلم خوشمزه 

سوپ گل کلم می تواند در فصل سرد سال برای شما گرما و آرامی را به ارمغان آورد. زردچوبه در این سوپ رنگ و عطر خوبی را ایجاد کرده است. این سوپ که در پخت آن از انواع سبزیجات استفاده می شود، هم بسیار آرام بخش است و هم انرژی بخش. زردچوبه به جز رنگ زیبای طلایی، به همراه سیر کبابی طعم بهتری به سوپ می دهد. برای اضافه کردن پروتئین به غذا می توانید کمی خامه هم به آن اضافه کنید.

 

مواد لازم:

سیر ۱ بوته
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
گل کلم ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
آب سبزیجات ۴ پیمانه
برگ جعفری تازه به میزان لازم
آموزش تهیه سوپ گل کلم خوشمزهطرز تهیه:

1. فر را از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

 

2. بوته سیر را در فویل آلومینیومی(از سمت براق آن) بگذارید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید. سپس فویل را دور آن بپیچید و برای ۴۰ دقیقه در فر بپزید. آن را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

 

3. در این میان، در قابلمه ی کوچکی بقیه روغن زیتون را گرم کرده و پیاز را برای حدود ۱۰ دقیقه تا نرم شود در آن تفت دهید. گل کلم، زردچوبه و سیب زمینی را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. درب ظرف را گذاشته و آن ها برای ۱۰ دقیقه با حرارت کم بپزید.

 

4. سیر های کبابی را با فشار دادن از پوستشان خارج کنید و به سایر مواد اضافه کنید.

 

5. آب سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید که به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید، درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید سوپ برای ۱۵ دقیقه قل بزند.

 

6. سوپ را در غذاساز و یا مخلوط کن و یا با کمک گوشتکوب برقی به اندازه ای که به بافت مورد نظرتان برسد پوره کنید.

 

7. مقداری جعفری تازه روی سوپ بریزید و آن را میل کنید.

 

نکاتی:

1. سر بوته سیر را به شکلی که سیرها دیده شوند، برش دهید.

 

2. پیاز را خرد کنید.

 

3. گل کلم را به گلچه های آن تقسیم کنید.

 

4. سیب زمینی را پوست بگیرید و آن را نگینی خرد کنید.

 

5. جعفری را خرد کنید. می توانید از گشنیز هم استفاده کنید.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ