پارس ناز پورتال

آموزش تهیه سوپ مرغ و پاستا

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه سوپ مرغ و پاستا

آموزش تهیه سوپ مرغ و پاستا 

این سوپ بسیار خوشمزه است و برای بچه ها هم بسیار محبوب می باشد.مواد به کار رفته در این سوپ ان را مقوی کرده است. این سوپ مقوی را یک ناهار خوب یا یک بشقاب شام در نظر بگیرید که می توانید در آن از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید, استفاده نمایید. بچه ها از پاستاهای شکل دار ریز خوششان خواهد آمد، از آنها استفاده کنید

 

مواد لازم:

سینه مرغ بدون استخوان : 350 گرم
روغن آفتابگردان : 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط , خرد شده : 1 عدد
هویج , نگینی خرد شده : 250 گرم
گلچه های گل کلم : 250 گرم
عصاره مرغ : 850 میلی لیتر
سبزی های خشک معطر : 2 قاشق چای خوری
پاستای شکل دار ریز : 125 گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
پنیر پارمزان و نان ترد جهت سرو : مقداری

آموزش تهیه سوپ مرغ و پاستا

طرز تهیه :

1. با یک چاقوی تیز , مرغ را نگینی ریز خرد نموده و پوست آن را دور بریزید .

 

2. روغن را در یک قابلمه گرم نمایید و سریعا مرغ , پیاز , هویج و گل کلم را در آن تفت دهید تا کمی برشته شده و تغییر رنگ دهند .

 

3. عصاره مرغ و سبزی های خشک معطر را افزوده و هم بزنید بگذارید به جوش آیند .

 

4. پاستای شکل دار را به قابلمه افزوده و دوباره صبر نمایید تا به جوش بیایند . درب ظرف را ببندید و اجازه دهید سوپ به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشد . گاهی آن ها را هم بزنید تا پاستاها به هم نچسبند .

 

5. چاشنی سوپ را با نمک و فلفل اندازه نمایید و در صورت تمایل , پارمزان روی آن بپاشید . سوپ را همراه با نان ترد تازه سرو نمایید .

 

توصیه سرآَشپز :

شما می توانید از شکل های مختلف پاستا برای این سوپ استفاده نمایید . فرم های صدفی , لوله ای کوتاه یا حتی اسپاگتی در قطعات کوتاه را امتحان نمایید . به منظور تهیه یک سوپ جذاب برای کودکان , می توانید از پاستایی با اشکال حیوانات یا حروف الفبا استفاده نمایید .