پارس ناز پورتال

آموزش تهیه سالاد میگو به همراه لیمو

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه سالاد میگو به همراه لیمو

آموزش تهیه سالاد میگو به همراه لیمو 

سالادی که امروز قصد تهیه آن را داریم ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و همچنین لیمو باعث شده تا طعم عالی هم داشته باشد. 

 

مواد لازم جهت تهیه سالاد لیمو و میگو :

1. سیب زمینی تمیز ورقه شده : 450 گرم
2. گوشت پخته میگو : 225 گرم
3. سس مایونز : 150 میلی لیتر
4. آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
5. پوست لیمو رنده شده : 1 عدد
6. جعفری تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری
7. روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
8. گوجه فرنگی دانه گرفته و نگینی خرد شده : 2 عدد
9. تخم مرغ آب پز ، چهار قاچ شده : 2 عدد
10. زیتون سبز دانه گرفته : 1 قاشق غذاخوری
11. نمک : به میزان لازم
12. فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد لیمو و میگو :

آموزش تهیه سالاد میگو به همراه لیمو

1. سیب زمینی ها را داخل قابلمه آب جوش گذاشته و 15 دقیقه آب پز نمایید تا مغز پخت گردند . آنها را آبکش نموده و نگه دارید .

 

2. گوشت میگو را از پوست خارج نموده و آن را به قطعات بزرگ خرد نمایید .

 

3. در یک کاسه ، مایونز ، یک قاشق غذاخوری آب لیمو ، نصف پوست لیموی رنده شده و نصف جعفری خرد شده را مخلوط نموده ، سپس آن را کنار بگذارید .

 

4. در کاسه ای جداگانه ، باقیمانده آب لیمو و روغن زیتون را مخلوط نموده و سریع هم بزنید و مایع به دست آمده را بر روی سیب زمینی ها ریخته و آنها را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید .

 

5. روی سیب زمینی ها گوشت میگوها را قرار دهید . سپس گوجه فرنگی ، تخم مرغ و زیتون را روی آن بگذارید . بسته به ذایقه تان به آن نمک و فلفل بزنید و روی آن جعفری بپاشید .

 

6. مایونز را با قاشق وسط سالاد ریخته ، باقیمانده پوست لیمو را روی آن بریزید و سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه سالاد لیمو و میگو :

از آنجا که در این سالاد از گوشت میگو استفاده شده است بهتر است بلافاصله بعد از آماده شدن سرو گردد . اما می توانید روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت قبل از سرو ، در جای خنک نگهداری نمایید .