پارس ناز پورتال

آموزش تهیه رولت تن ماهی با طعم عالی

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه رولت تن ماهی با طعم عالی

آموزش تهیه رولت تن ماهی با طعم عالی 

رولت تن ماهی همراه با تخم مرغ طعمی عالی خواهد داشت.این غذا متعلق به کشور سریلانکا می باشد و در برخی کشورهای دیگر هم رواج دارد. با تن ماهی و تخم‌ مرغ رولت خوشمزه‌ای تهیه کرده سپس آن را با خیارشور و حلقه‌های لیمو تزیین کنید.

 

مواد لازم

كنسرو ماهی تن 400 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم
آرد 50 گرم
سركه یك قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده به مقدار لازم
تخم مرغ پخته 2 عدد
نمك و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه

1. یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

 

2. روغن کنسرو تن را بگیرید و ماهی را در ظرفی بریزید. سپس آن را با چنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد، سرکه، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید.

 

3. یک تکه فویل بردارید و خمیر حاصل شده را روی آن پهن کنید.

 

4. تخم‌مرغ‌های پخته شده را روی آن قرار دهید و آن را به صورت رول بپیچید. دو سر فویل را محکم ببندید.

 

5. حالا رولت پیچیده شده را در‌ زیپ بگ پلاستیکی قرار دهید و هوای داخل آن را خارج سازید و در آن را ببندید.

 

6. رولت پوشیده شده را به مدت 20 دقیقه داخل قابلمه آب جوش، قرار دهید.

 

7. بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر کنید تا فویل درون آب سرد شود.

 

8. پس از سرد شدن رولت آن را برش دهید و با سبزیجات تزیین و سرو کنید.