پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

آموزش تهیه دلمه گوجه فرنگی ناهار عالی

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش تهیه دلمه گوجه فرنگی ناهار عالی

آموزش تهیه دلمه گوجه فرنگی ناهار عالی 

برای ناهار نمی دانید چه چیزی درست کنید؟ این که کاری ندارد! بروید سراغ آموزش پخت دلمه گوجه فرنگی که در زیر آمده است و یک غذای خوشمزه درست کنید. دلمه گوجه فرنگی خوراکی مناسب برای شب های تابستان است. شما میتوانید در صورت دوست نداشتن سبزیجات در خوراک، در تهیه دلمه سبزیجات را حذف کنید.

 

مواد لازم:

۴ عدد گوجه فرنگی درشت
۲۵۰ گرم گوشت گاو چرخکرده
۱ استکان برنج
۱ عدد پیاز
۱ حبه سیر
۴ الی ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
شوید تازه به اندازه دلخواه
آویشن تازه چند ساقه
دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲ استکان آب جوش
نمک، فلفل، ادویه

 

طرز تهیه:

1. برنج را با مقداری نمک در آب گرم به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا خیس بخورد. سپس آبکش کنید.

 

2. از قسمت سر گوجه با دقت دایره ای به شعاع چهار سانت ببرید. توجه داشته باشید در هنگام خرید گوجه ها رسیده اما سفت باشند.

 

3. داخل شکم گوجه ها را بوسیله قاشق چایخوری به طوری که یک الی یک نیم سانت روی دیواره ها و کف بماند خالی کنید. به پوره گوجه احتیاج داریم پس همه را در ظرفی مناسب ریخته به آن پیاز و سیر رنده شده افزوده میتوانید ریز خرد کنید) گوشت چرخکرده، ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، روغن زیتون، جعفری، شوید، آویشن (همه سبزیجات کاملا ریز خرد شده)، برنج، ادویه و نمک و فلفل را افزوده خوب ورز دهید

 

4. گوجه های شکم خالی را با مواد آماده شده پرکنید. و رویش همان قسمت سر را که اول کار جدا کرده بودید قرار دهید.

 

5. گوجه ها را در دیگ چیده از کناره های ظرف یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی حل شده در دو استکان آب جوش را ریخته روی شعله تند قرار دهید تا به جوش آید سپس زیر ظرف را کم کنید تا به آرامی بپزد.نکته: وقتی محلول رب و آب جوش را به خوراک اضافه میکنید می توانید مقداری کره و در صورت دلخواه اندکی ادویه اضافه کنید.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ