پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

آموزش تهیه دسر شکلاتی تک نفره

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش تهیه دسر شکلاتی تک نفره

آموزش تهیه دسر شکلاتی تک نفره 

یک دسر خوشمزه و زیبا که اشتهای شما را با عطر بهارنارجی که دارد باز میکند.این دسر شکلاتی برای برای یک نفر سرو میشود. 

 

مواد لازم جهت تهیه دسر شکلاتی یک نفره :

1. شکلات خالص : 225 گرم
2. تخم مرغ , زرده و سفیده از هم جدا شده : 4 عدد
3. شکر دانه ریز : 75 گرم
4. خامه پرچرب : 4 قاشق غذاخوری
5. عرق بهارنارنج : مقداری

 

مواد لازم جهت تزیین :

1. خامه فرم گرفته : مقدار کمی
2. شکلات با اشکال گوناگون : مقداری

 

طرز تهیه دسر شکلاتی یک نفره :

1. شکلات را آب نمایید و بگذارید کمی خنک شود .

 

2. زرده های تخم مرغ را با شکر دانه ریز داخل کاسه ای بریزید و بزیند تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید . این کار با همزن برقی به مدت 5 دقیقه طول خواهد کشید و با همزن دستی کمی بیشتر وقت خواهد برد .

 

3. شکلات را به تدریج اضافه نمایید و خوب هم بزنید . سپس عرق بهارنارنج و خامه پرچرب را بیافزایید و هم بزنید .

 

4. سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای کاملا تمیز بریزید و آنقدر با همزن بزیند تا سفت شود . سپس سفیده ها را در دو مرحله به مخلوط شکلات اضافه نمایید و هم بزنید . مخلوط آماده شده را در شش کاسه دسر خوری یا شش ظرف یک نفره مخصوص سرو به نسبت مساوی تقسیم نمایید و بگذارید حداقل به مدت دو ساعت خنک شود .

 

5. قبل ازسرو , آن را با کمی خامه فرم گرفته و شکلات های کوچک در اشکال مختلف تزیین نمایید .

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه دسر شکلاتی یک نفره :

از تمیز و چرب نبودن کاسه ای که سفیده های تخم مرغ را در آن می زنید , مطمئن شوید . وجود کمترین ذره روغن , نمی گذارد هوا میان مواد قرار گیرد و در نتیجه خوب پف نماید . هر شی خارجی در این مخلوط , حباب های هوا را می شکند و مانع از پخت خوب و پف نمودن کیک می شود .

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ