پارس ناز پورتال

آموزش تهیه خورش قیمه بادمجان

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه خورش قیمه بادمجان

آموزش تهیه خورش قیمه بادمجان

آموزش امروز طرز تهیه خورش قیمه بادمجان می باشد که با این روشی که آموزش داده ایم میتوانید هم بوی بد لپه هنگام پخت را از بین ببرید و هم طعم بی نظیری به آن بدید.

 

مدت زمان آماده سازی : 30 دقیقه
مدت زمان پخت : 60 دقیقه
کل زمان پخت : 90 دقیقه

 

مواد لازم خورش قیمه بادمجان :

 گوشت گوسفند خورشتی به میزان دلخواه
 لپه1 لیوان
 بادمجان4 الی 5 عدد
 گوجه فرنگی2 عدد
پیاز2 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری پر
زعفران دم کرده غلیظ1 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان :
لپه را از شب قبل با مقداری آب خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید.پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد و نرم شود، لپه ها را جداگانه با چند لیوان آب بپزید تا نرم شود.

 

رب گوجه فرنگی و گوجه های ریز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید. سپس مخلوط گوجه را همراه با لپه پخته و زعفران دم کرده به گوشت پخته اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد ( در این مرحله اگه نیاز بود مقداری آب جوش به خورش اضافه کنید ).

 

بادمجان ها را پوست بگیرید، روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا رطوبت و تلخي بادمجان گرفته شود سپس آبکشی کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید.

 

پس از اینکه خورش جا افتاد بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کنید، نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید خورش بجوشد. سپس خورش قیمه بادمجان را در ظرف بکشید و با برنج سرو کنید.

 

نکته ها : می توانید بادمجان ها را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش قرار دهید، استفاده از گوجه فرنگی و زعفران اختیاری می باشد.

 

منبع : ashpaz-bashi.ir