پارس ناز پورتال

آموزش تهیه خورش فسنجان با گوشت اردک خوشمزه

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه خورش فسنجان با گوشت اردک خوشمزه

آموزش تهیه خورش فسنجان با گوشت اردک خوشمزه 

خورش فسنجان یکی از پرطرفدارترین ها در ایران است و این بار ما قصد داریم تا با گوشت لذیذ اردک آن را برای شما درست کنیم. فسنجان یکی از خورش های سنتی و خوشمزه ما ایرانیان است. البته هرکسی به ذائقه خود می تواند طعم آن را تغییر دهد. فسنجان را با گوشت قرمز، گوشت قلقلی و حتی گوشت پرندگان می توان درست کرد. در این مطلب خورش فسنجان با اردک را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم:
300 گرم گردو
2 ق س روغن مایع
1 عدد اردک کوچک درسته
به میزان لازم شکر و نمک و فلفل
به میزان لازم رب انار
1ق س رب گوجه‌فرنگی تفت داده شده
به میزان لازم زردچوبه

آموزش تهیه خورش فسنجان با گوشت اردک خوشمزهروش تهیه:
1. در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گردوی آسیاب شده را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید.

 

2. حالا نمک، شکر، رب گوجه‌فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده ، هم بزنید و حدود 1 ساعت صبر کنید.

 

3. بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعدازاینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.