پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

مطالب داغ

وقتی جت شخصی سرویس مدرسه دانش آموزان میشود+عکس وقتی جت شخصی سرویس مدرسه دانش آموزان میشود+عکس زنی ثروتمند و زندگی عجیب و آوارگی در خیابان ها + عکس زنی ثروتمند و زندگی عجیب و آوارگی در خیابان ها + عکس عکس مانکن های جذاب معروف در دوران کودکی عکس مانکن های جذاب معروف در دوران کودکی تصاویر عجیب تمساح در لباس عروس تصاویر عجیب تمساح در لباس عروس تست هوش سرگرمی پیدا کردن تفاوت ها در تصاویر تست هوش سرگرمی پیدا کردن تفاوت ها در تصاویر بازگشت کشتی غرق پس از 80 سال به خانه بازگشت کشتی غرق پس از 80 سال به خانه زن زیبایی که تا 28 سالگی یک پسر زشت بوده زن زیبایی که تا 28 سالگی یک پسر زشت بوده پرنسس خانم جوان که عاشق یک سرباز آمریکایی شد +عکس پرنسس خانم جوان که عاشق یک سرباز آمریکایی شد +عکس دختری 23 ماهه مبتلا به سندرم داون یک مدلینگ پر در آمد دختری 23 ماهه مبتلا به سندرم داون یک مدلینگ پر در آمد کلاهی مخصوص عاشقان عکس سلفی + عکس کلاهی مخصوص عاشقان عکس سلفی + عکس گران ترین ساندویج دنیا در رستوران آمریکایی گران ترین ساندویج دنیا در رستوران آمریکایی نکته هایی مناسب برای بهتر زندگی کردن نکته هایی مناسب برای بهتر زندگی کردن تصویر جالب از صورت جهیزیه ساده یک عروس در سال 1352 تصویر جالب از صورت جهیزیه ساده یک عروس در سال 1352 ده تا از عجیب ترین رکوردهای دنیا در کتاب گینس + تصاویر ده تا از عجیب ترین رکوردهای دنیا در کتاب گینس + تصاویر خانمی که اندامش معروف به کامیون صندوقدار است +عکس خانمی که اندامش معروف به کامیون صندوقدار است +عکس عکس واقعی از فضانورد 7 ساله عکس واقعی از فضانورد 7 ساله دانستنی راجع به بستنی دانستنی راجع به بستنی مطالب جالب و واقعیت های علمی شگفت انگیز مطالب جالب و واقعیت های علمی شگفت انگیز کشف جسد یک موجود بیگانه در کنار رودخانه‌ای در روسیه کشف جسد یک موجود بیگانه در کنار رودخانه‌ای در روسیه پیرمرد 85 ساله و همسر 46 ساله اش صاحب فرزندان دوقلو شدند پیرمرد 85 ساله و همسر 46 ساله اش صاحب فرزندان دوقلو شدند

آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم

آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعم 

این خورشت متعلق به مردم کرمانشاه است و یکی از خوشمزه ترین ها در کل ایران می باشد.کافی است یکبار آن را درست کنید. کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می دانند که یکی از خوشمزه ترین و بی نظیرترین خورش های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یکبار هم شده آن را امتحان کنید. در ادامه با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

گلاب 5 قاشق غذاخوری
گوشت قرمز 300 گرم
زعفران دم کرده 1 فنجان
کره 1 قاشق غذاخوری
خلال بادام درشت 250 گرم
زرشک 1 لیوان
چوب دارچین 1 تکه کوچک
پیاز 1 عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعمطرز تهیه:

1. پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.

 

2. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

3. پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

 

4. چند دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.

 

خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید (مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و 15 دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد).

 

5. وقتی آب خورش کم شد خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید (باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد)، حرارت را بسیار کم کنید و حدود 30 دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.

 

6. پس از این مدت زرشک، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و 30 دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.
آموزش تهیه خورشت خلال بادام خوش طعمنکته ها:

برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید.

 

اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.

 

دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود.

 

در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ