پارس ناز پورتال

آموزش تهیه خوراک بادمجان ترکیه های خوشمزه

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه خوراک بادمجان ترکیه های خوشمزه

آموزش تهیه خوراک بادمجان ترکیه های خوشمزه 

برای شما طرز تهیه بهترین خوراک بادمجان را داریم که از سرآشپز معروف ترکیه ای است و بسیار خوش طعم و لذیذ می باشد. 

 

مواد لازم:

بادنجان (اسلایش شده): 5 الی 6 عدد
گوجه فرنگی (پوست کنده و رنده شده): 4 عدد
سیر (خردشده): 4 الی 5 حبه
فلفل سبز (باریک برش داده شده): 2 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
آموزش تهیه خوراک بادمجان ترکیه های خوشمزهطرز تهیه:

1. بادنجان ها را به خوبی بشویید و به ضخامت 2.5 سانتی متر برش دهید. آنها را به مدت 10 الی 15 دقیقه در آب و نمک قرار دهید. پس از گذشت این مدت آب برش های بادنجان را کاملا گرفته و با دستمال خشک کنید.

 

2.روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و بادنجان را در آن سرخ کنید.

 

3. برای تهیه سس سیر خردشده را در مقدار کمی روغن تفت دهید. گوجه فرنگی های پوست کنده و رنده شده را اضافه کرده و تفت دهید. سپس نمک و فلفل سیاه پودر شده بیفزایید.

 

4. بادنجان سرخ شده را به ظرف مناسب فر انتقال داده و سس را روی آن بریزید و برش های فلفل سبز روی آن بچینید. ظرف را حدود 15 الی 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.