پارس ناز پورتال

آموزش تهیه تارت پیاز عالی و خوشمزه

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه تارت پیاز عالی و خوشمزه

آموزش تهیه تارت پیاز عالی و خوشمزه 

تارت پیاز و پنیر طعم عالی و بی نظیری دارد و همچنین با ظاهر زیبا اشتهای شما را تحریک میکند.

 

مواد لازم جهت تهیه تارت پیاز :

1. خمیر آماده تارت یا پای : 250 گرم
2. کره : 3 قاشق غذاخوری
3. ژامبون , خرد شده : 75 گرم
4. پیاز , پوست کنده و باریک ورقه شده : 700 گرم
5. تخم مرغ , زده شده : 2 عدد
6. پنیر پارمزان , تازه رنده شده : 50 گرم
7. مریم گلی خشک شده : 1 قاشق چای خوری
8. نمک : به میزان لازم
9. فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه تارت پیاز :

1. خمیر را بر روی سطحی آرد پاشیده شده , پهن نمایید و آن را در یک قالب لبه دار 24 سانتیمتری قراردهید و خمیر را به کف و لبه ی قالب بچسبانید .

 

2. با نوک چنگال روی خمیر چند سوراخ ایجاد نمایید و سپس آن را با مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید .

 

3. در همین فاصله , کره را در یک قابلمه آب نمایید , ژامبون خرد شده و پیاز حلقه شده را به آن اضافه نمایید و بر روی حرارت کم به مدت 25 دقیقه تفت دهید و گاهی اوقات هم بزنید . اگر پیاز شروع به طلایی شدن نمود , یک قاشق غذاخوری آب داخل قابلمه بریزید . بگذارید کمی سرد شود .

 

4. تخم مرغ های زده شده را به مخلوط پیاز افزوده , پنیر رنده شده و مریم گلی را نیز بریزید و هم بزنید , به اندازه دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه نمایید .

 

5. مخلوط ژامبون و پیاز را با قاشق به ظرف حاوی خمیر منتقل نمایید .

 

6. در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا محتویات آن خود را بگیرد و خمیر آن ترد و طلایی شود .

 

7. بگذارید تارت داخل قالب کمی سرد شود . سپس می توانید آن را سرد یا گرم سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه تارت پیاز :

کسانی که فقط غذاهای گیاهی می خورند می توانند به جای ژامبون از مقدار مشابهی قارچ استفاده نمایند .