پارس ناز پورتال

آموزش تهیه تارت فلفل کبابی خوشمزه

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه تارت فلفل کبابی خوشمزه

آموزش تهیه تارت فلفل کبابی خوشمزه 

سبزی های کباب شده جزء اصلی این غذا هستند و این غذا را داغ سرو نمایید تا طعم واقعی یک تارت را حس کنید. 

 

مواد لازم جهت تهیه تارت فلفل کبابی :

مواد لازم جهت تهیه خمیر :

1. آرد معمولی : 175 گرم
2. نمک : مقدار کمی
3. کره یا مارگارین : 75 گرم
4. زیتون سبز بدون هسته ریز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
5. آب سرد : 3 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم جهت تهیه مایه ی میانی تارت :

1. فلفل دلمه ای قرمز : 1 عدد
2. فلفل دلمه ای سبز : 1 عدد
3. سیر , له شده : 2 حبه
4. روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
5. پنیر مازارلا , رنده شده : 100 گرم
6. تخم مرغ : 2 عدد
7. ریحان بازل , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
8. نمک : مقداری
9. فلفل : مقداری

 

طرز تهیه تارت فلفل کبابی :

1. جهت تهیه خمیر این تارت باید ابتدا آرد و نمک را در یک کاسه الک نمایید . سپس کره یا مارگارین را با آن ورز دهید و به شکل خرده های نان دربیاید . زیتون ها و آب سرد را اضافه نمایید و مواد را با هم مخلوط نموده تا به خمیری نرم تبدیل شود .

 

2. خمیر حاصل را بر روی سطحی آرد پاشیده شده , پهن نمایید و آن را در یک قالب کف پیچ دار نانوایی به قطر 20 سانتیمتر قرار می دهیم و با چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد نمایید و بگذارید در یخچال سرد شود .

 

3. در همین فاصله , تمام فلفل ها را از طول نصف نمایید . دانه های آ« ها بگیرید و روی سینی فر طوری که پوستشان رو به بالا باشد , قرار دهید . سیر و روغن را با هم مخلوط نمایید و با قلم موی مخصوص آشپزخانه روی فلفل ها بمالید . آن ها را در فری که از قبل روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی گزم شده به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پوست آن ها بسوزد و سیاه شود .

 

بگذارید فلفل ها کمی خنک شوند . سپس آن ها را پوست بکنید و باریک خلال نمایید . فلفل ها را روی خمیر قرار دهید و یک لایه پنیر مازارلا روی آن ها بریزید .

 

4. تخم مرغ ها و شیر را با هم زده و ریحان را اضافه نمایید . نمک و فلفل را افزوده و همه را روی مواد داخل تارت بریزید . قالب تارت را روی سینی فر بگذارید و آن را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا خودش را بگیرد . می توانید سرد یا گرم آن را سرو نمایید .

 

سبزیجات کبابی به این نوع تارت فلفل اصالت خاصی می بخشند . آن را داغ سرو نمایید و برای سرو در فضای باز آن را سرد نمایید .