پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

آموزش تهیه بهترین خورش قورمه سبزی

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش تهیه بهترین خورش قورمه سبزی

آموزش تهیه بهترین خورش قورمه سبزی

محبوبیت خورش قورمه سبزی را جا افتاده بودن آن مشخص می کند و هر کدبانویی که خورش جا افتاده تر درست کند نتیجه بهتری می گیرد. از قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی ها بوده است و اکثر مردم این غذای خوشمزه را دوست دارند، فقط باید به آن زمان بدهید تا به قول ما ایرانی ها قشنگ جا بیفتد. خوشمزگی این غذا به سبزی تازه اش می باشد.

 

مواد لازم:
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آب غوره ۲قاشق سوپ خوری
لیمو عمانی ۴ عدد
روغن به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
لوبیا چیتی ۱ لیوان
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
سبزی قورمه ۳ کیلوگرم
آموزش تهیه بهترین خورش قورمه سبزیتره خاصیتی شبیه سیر و پیاز دارد و برای عفونت ها موثر است. همین طور مدر و ملین است، اما نفخ می آورد .جعفری هم مدر است و برای دفع سنگ کلیه به کار می آید. همین طور تب بر است. گشنیز خاصیت میکروب کشی دارد و برای عفونت ها مفید است. همچنین برای بیماری های دهان و دندان عالی است .

 

برای تسکین درد صفرا و همین طور التهاب معده مفید است. در ضمن آرام بخش هم هست. اسفناج فیبر زیادی دارد و آنتی اکسیدان بسیار قوی است و همین طور خون را قلیایی می کند. همین کافی است که آن را ضد سرطان بدانیم .

 

کلسترول را پایین می آورد و برای فشار خون هم مفید است و در نهایت شنبلیله باعث ازدیاد شیر در مادران شیرده می شود و در تقویت قلب هم موثر است. خاصیت ضد التهابی هم دارد. لیمو عمانی یا امانی منبع غنی کلسیم و پتاسیم و سرشار از ویتامین ث می باشد و برای کاهش کلسترول مفید است. لیمو عمانی ضد نفخ است و التیام دهنده سرفه و سرما خوردگی .

 

جعفری و تره و شنبلیله گرم و خشک هستند. گشنیز و لیمو عمانی سرد و خشک هستند و اسفناج سرد و تر است.

 

طرز تهیه:

1-اگر خودتان سبزی را پاک می کنید، ساقه های بلند آن را جدا کنید تا قورمه سبزی شما مزه ی آش ندهد.

 

2-پس از خرد کردن آن را در روغن سرخ کنید. خیلی ها سبزی را آن قدر سرخ می کنند تا سبزی سیاه شود ولی در این حالت دیگر هیچ یک از خواص سبزی باقی نمی ماند پس بهتر است با کمی تغییر رنگ سبزی را بردارید.

 

3-اگر شنبلیله خشک دارید حین سرخ شدن به آن اضافه کنید، عطر خوبی دارد.

 

4-پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید.

 

5-زرچوبه را اضافه کنید و سپس گوشت را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

 

6-دو لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. (می توانید گوشت را در زود پز هم بپزید.)

 

7- لوبیا را باید از شب قبل در آب خیس کنید . اگر احیانا این کار را فراموش کرده اید، آنها را در آب بجوشانید، آب آن را خالی کنید و بعد استفاده کنید.

 

8- سبزی، لوبیا و لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید و زمان بدهید تا جا بیافتد. در آخر نمک و آبغوره را اضافه کنید.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ