پارس ناز پورتال

آموزش تصویری تهیه نان کدو خوشمزه

آموزش تصویری تهیه نان کدو خوشمزه

آموزش تصویری تهیه نان کدو خوشمزه 

نان کدو از لحاظ تغذیه بسیار غنی است و مزه خوبی هم دارد. این نان می تواند تغذیه خوبی برای بچه مدرسه ای ها هم باشد.این نان کدویی معطر به انواع ادویه و تزئین شده با آجیل و مغز تخمه کدو یک نان کلاسیک بسیار خوشمزه و دلچسب است. این نان سریع را می توان خیلی راحت با پوره کدو درست کرد. طعم و بوی بسیار دلنشینی دارد و برای فصل های پاییز و زمستان بسیار مناسب است.

 

مواد مورد نیاز

۲۲۰ گرم کره

۲۱۵ گرم آرد

۱ و ¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر

½ قاشق چای خوری جوش شیرین

۱ قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده

½ قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده

¼ قاشق چای خوری هل آسیاب شده

¼  قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده

½ قاشق چای خوری نمک

۳۰۰ گرم شکر قهوه ای

۲۵۰ گرم پوره کدو

۳ عدد تخم مرغ بزرگ

۱ فنجان آجیل از نوع دلخواهتان

۲ قاشق غذاخوری مغز تخمه کدو

۱ قاشق غذاخوری پودر شکر (به دلخواه)

آموزش تصویری تهیه نان کدو خوشمزه

فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. داخل قالب را چرب کنید و یک کاغذ روغنی قرار دهید.

آموزش تصویری تهیه نان کدو خوشمزه

کره را داخل تاوه کوچکی روی شعله کم گاز ذوب کنید. مدام هم بزنید و منتظر بمانید تا کره به رنگ طلایی درآید. در ابتدا کره بیرون می پاشد اما کمی بعد فروکش می کند. تفاله های ته نشین شده کره را جدا کنید. اکنون کره را کنار بگذارید.

آموزش تصویری تهیه نان کدو خوشمزه

داخل ظرف بزرگی آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی، هل، زنجبیل و نمک را مخلوط کنید.

آموزش تصویری تهیه نان کدو خوشمزه

شکر قهوه ای و پوره کدو را داخل مخلوط کن با سرعت بالا مخلوط کنید. سپس خمیر را به کره اضافه کنید.

آموزش تصویری تهیه نان کدو خوشمزه

تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

آموزش تصویری تهیه نان کدو خوشمزه

سرعت مخلوط کن را کم کنید و هم بزنید. سپس آرد را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا خمیر کاملا یکدست شود.

آموزش تصویری تهیه نان کدو خوشمزه

سپس آجیل ها را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

آموزش تصویری تهیه نان کدو خوشمزه

خمیر را داخل قالب بریزید و هسته و پودر شکر را روی آن بریزید.

آموزش تصویری تهیه نان کدو خوشمزه

به مدت ۵۵ الی ۶۵ دقیقه در فر قرار دهید و بعد از پخته شدن از فر بیرون بیاورید و بگذارید ۱۵ دقیقه سرد شود.کیک را برش دهید و میل کنید.