آموزش آشپزی امروز : تهیه سویچه صدف خوشمزه و عالی در ادامه این مطلب همراه ما باشید . مدت زمان کلی : 45 دقیقهبرای 8 نفر اطلاعات تغذیهای:63 کالری، 2 گرم چربی، 14 میلی گرم کلسترول،0 گرم فیبر، 7 گرم پروتئین، 4 گرم کربوهیدرات، 293 میلی گرم سدیم، 0 میلی گرم آهن، 8 میلی گرم کلسیم شما میتوانید این غذا را با نان مکزیکی سرو کنید.
یک قاشق غذاخوری پیازچه سبز خرد شده
یک حبه سیر خرد شده
یک قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
نصف فلفل دلمهای زرد
نصف فلفل دلمهای قرمز
دو قاشق چایخوری هالاپینیو(فلفل)
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
به میزان دلخواه زنجیبل
آب دو عدد لیموی تازه
یک قاشق غذاخوری روغن دانه انگور
453 گرم صدف تمیز شده
پیازچه، سیر، گشنیز، فلفلهای دلمهای، هالاپینیو، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، زنجبیل، آب لیمو و روغن را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. صدفها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و به مدت 30 دقیقه تا 3 ساعت در یخچال بگذارید. سپس با نمک و فلفل سیاه سرو نمایید.