پارس ناز پورتال

مرغ شکم پر را بدون کمک فر آماده کنید

مجموعه : آموزش آشپزی

مرغ شکم پر را بدون کمک فر آماده کنید

مرغ شکم پر را بدون کمک فر آماده کنید 

معمولا مرغ شکم پر را در فر اماده می کنند اما ما در این اموزش مرغ را سرخ می کنیم.کار راحتی هم هست و مرغ طعم عالی به خود می گیرد. ابتدا شکم مرغ را شسته و نوک بالها و گردنش را می چینیم.مرغ را به مدت ۱ ساعت داخل آب نمک قرار داده و پس از آن مرغ را درون مخلوط پیازهای خلالی، فلفل دلمه ای،

 

ادویه جات، آبلیمو و زعفران به مدت حداقل ۳ ساعت می خوابانیم (من هم به مقدار زیاد مخلوط آبلیمو و زعفران را با سرنگ به گوشت مرغ تزریق کردم).برای داخل شکم مرغمان از مواد مختلفی می توان استفاده کرد اما من فقط پیاز، فلفل دلمه ای، چند حبه سیر، هویج، جعفری خرد شده، زرشک و مقداری رب و ادویه جات را تفت داده

 

و در داخل شکم مرغ ریختم و پارگی شکم را دوخته و پاها و بالها را به هم وصل کردم و آنرا داخل آب سرد (پیاز، فلفل دلمه ای، هویج، نمک و ادویه) گذاشته و بعد از جوش آمدن به مدت ۳۰ دقیقه پخته و بعد از پخته شدن آرام برداشته و با قلمو آنرا آغشته به زعفران کرده و در روغن سرخ کردم.

 

 

Xبستن تبلیغ
تبلیغات