پارس ناز پورتال

طرز تهیه پنه با میگو یک غذای باکلاس

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه پنه با میگو یک غذای باکلاس

طرز تهیه پنه با میگو یک غذای باکلاس 

پنه با میگو مخلوطی که ظاهر با کلاسی دارد و همچنین طعم عالی,کافی است فقط یکبار امتحان کنید تا از خواص غذایی این خوراکی هم بهرمند شوید. این روزها پاستا غذای باکلاس ها محسوب می شود. پاستاها اسم های مختلفی دارند. در این مطلب طرز تهیه پنه با میگو را برایتان آموزش داده ایم. آماده کنید و کلی کلاس بگذارید.

 

مواد لازم:

كره 90 گرم
قارچ خردكرده 150 گرم
میگوی پوست‌كنده 250 گرم
پنیر پارمزان رنده‌ كرده 75 گرم
پاستای پنه 250 گرم
ریحان تازه برای تزئین چند شاخه

 

مواد لازم سس بشامل:

كره 25 گرم
آرد 25 گرم
شیر 300 میلی‌لیتر
جوز هندی یك‌چهارم قاشق چایخوری
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه پنه با میگو یک غذای باکلاس

طرز تهیه:

1-سس بشامل را درست كنید و آن را گرم نگاه دارید. سپس نیمی از كره را در تابه بریزید، قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود.

 

2-آن‌گاه نمك و فلفل بیفزائید. اكنون میگو را اضافه نمائید و شعله‌ی اجاق را زیاد كنید تا میگو بپزد و گرم شود.

 

3-آن‌گاه شعله را كم كنید و نیمی از پنیر را بیفزائید و چاشنی بزنید.

 

4-در همین حین، پاستا را در آب نمك جوشان بپزید تا نرم شود اما همچنان شكل خود را حفظ نماید.

 

5-سپس آن را در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.

 

6-سس بشامل، و بقیه‌ی پنیر را به پاستا بیفزائید. حالا یك‌سوم پاستا را در ظرف نسوزی- كه كف آن كره مالیده‌اید- بریزید و نیمی از مخلوط قارچ را در آن پخش كنید.

 

7-این لایه‌ها را دوباره تكرار كنید و در پایان، لایه‌ی پاستا را بریزید. روی ماكارونی سس بشامل بریزید.

 

8-بقیه‌ی كره را در تابه گرم كنید و هنگامی كه كمی رنگ گرفت، آن را روی مواد بریزید.

 

9-این غذا را در فری كه از پیش با دمای، 200 درجه‌ی سانتیگراد یا 440 درجه‌ی فارنهایت و یا شماره‌ی 6 گرم كرده‌اید، قرار دهید به مدت 20 دقیقه بپزید تا به رنگ طلائی درآید.

 

طرز تهیه‌ی سُس بشامل:

1-كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و تفت دهید تا كمی تغییر رنگ بدهد.

 

2-سپس شیر را به تدریج بیفزائید و پیوسته سس را هم بزنید. در پایان جوز و فلفل را به سس اضافه كنید.

 

 

Xبستن تبلیغ
تبلیغات