پارس ناز پورتال

طرز تهیه لقمه سبزیجات برای مهمانی ها

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه لقمه سبزیجات برای مهمانی ها

طرز تهیه لقمه سبزیجات برای مهمانی ها 

اگر می خواهید برای مهمانی سلیقه به خرج دهید و غذاهای خوشمزه و زیبا به مهمان ها بدهید می توانید از لقمه سبزیجات نیز استفاده کنید. این لقمه ها یا کاناپه (Canape) جزء غذاهای انگشتی یا فینگرفود به حساب می آیند. این پیش غذای ساده و ارزان، از سه بخش تشکیل شده‌؛

 

تکه‮ای نان و مارچوبه و تکه‮ای گوجه‮های گیلاسی خالی شده و تکه‮ای خیار و تربچه که وقتی کنار هم چیده می‮شوند سینی زیبایی را تشکیل می‮دهند که هر کس براساس ذائقه‮اش می‮تواند انتخاب کند کدام را میل کند. می‌توانید به جای پنیر بز از پنیر گودا یا پنیر فتا استفاده کنید.

 

مواد لازم:

شوید تازه 1 بوته کوچک
پنیر خامه ای به مقدار دلخواه
خیار به مقدار دلخواه
گوجه گیلاسی به مقدار دلخواه
پنیر بز به مقدار دلخواه
برگ ریحان تازه به مقدار دلخواه
مارچوبه تازه به مقدار دلخواه
سس مایونز لیمویی به مقدار دلخواه
نان سفید به مقدار دلخواه
تربچه به مقدار دلخواه
نمک به مقدار دلخواه
پودر تازه فلفل سیاه به مقدار دلخواه
طرز تهیه لقمه سبزیجات برای مهمانی هاطرز تهیه:

1. نان سفید، به شکل مستطیلی و باریک برش می‮زنیم. می توانید از نان تست هم استفاده کنید.

 

2. سر مارچوبه و قسمت تازه را آن را اندازه طول برشهای نان بریده و در آب جوشانده و بلافاصله در آب بسیار سرد، خنک می‮کنیم

 

3. تربچه و خیار را خرد می‮کنیم.

 

4. ریحان تازه را ریز می‮کنیم.

 

5. روی نان‮های بریده شده سس مایونز لیمویی را پخش کرده و با 2 شاخه از مارچوبه سفید شده سرو می‮کنیم.

 

6. خیارها را نمک و فلفل می‮زنیم.

 

7. یک برش از ترب قرمز را روی برش گردی از خیار آماده شده می‮‮خوابانیم.

 

8. پنیر خامه‮ای و در انتها کمی شوید را اضافه می‮کنیم.

 

9. داخل گوجه‌ها‌ی گیلاسی را خالی می‮کنیم. در ادامه به ترتیب کمی پنیر بز و در انتها ریحان ریز شده را به عنوان تزیین روی آن می‮ریزیم.

 

10. می توانید کمی تاپناد زیتون را نیز روی برشهای نان قرار داده و کمی پنیر بز روی آن بگذارید.

 

 

Xبستن تبلیغ
تبلیغات