پارس ناز پورتال

طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا پیش غذای عالی

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا پیش غذای عالی

طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا پیش غذای عالی 

برای پیش غذای میز شام می توانید از سوپ مرغ و لوبیا استفاده کنید تا اشتهای شما را حسابی باز کند. طرز تهیه این سوپ آسان است. 

 

مواد لازم جهت تهیه سوپ مرغ و لوبیا :

1. کره : 25 گرم
2. پیازچه , خرد شده : 3 عدد
3. سیر , له شده : 2 حبه
4. مرزنجوش , ریز شده : 1 شاخه
5. سینه مرغ بدون استخوان , مکعبی خرد شده : 350 گرم
6. عصاره مرغ : 2 پیمانه
7. نخود کنسروی , آبکش شده : 350 گرم
8. سبزی معطر که با نخ به یکدیگر متصل شده باشند : 1 دسته
9. فلفل دلمه ای قرمز , نگینی شده : 1 عدد
10. فلفل دلمه ای سبز , نگینی شده : 1 عدد
11. پاستای خشک کوچک غیر ساده : 115 گرم
12. نمک : به میزان لازم
13. فلفل : به میزان لازم
14. نان های مکعبی شکل خرد شده جهت سرو : به میزان لازم

 

طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا :

طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا پیش غذای عالی

1. کره را در یک قابلمه بزرگ آب نمایید . پیازچه ها , سیر , مرزنجوش تازه و مرغ خرد شده را اضافه نموده , مدام هم بزنید و روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه بپزید .

 

2. عصاره مرغ , نخود ها و دسته سبزی معطر را افزوده , با فلفل و نمک چاشنی را اندازه نمایید .

 

3. سوپ را بجوشانید , حرارت را کم نمایید و بگذارید حدود 2 ساعت به آرامی بجوشد .

 

4. فلفل دلمه ای های خرد شده و پاستا را به قابلمه اضافه نمایید , سپس به مدت 20 دقیقه دیگر به آرامی بجوشانید .

 

5. سوپ را به یک ظرف سوپ خوری گرم منتقل نمایید . جهت سرو , سوپ را داخل کاسه های یک نفره مخصوص تقسیم نمایید و با نان های مکعبی شکل سرخ شده , تزیین نموده و بلافاصله آن را سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ مرغ و لوبیا :

در صورت تمایل , شما می توانید از نخود خشک هم استفاده نمایید . روی آن ها را با آب سرد بپوشانید و به مدت 5 تا 8 ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند . سپس آب آن را خالی نموده و نخود ها را مطابق دستور به سوپ اضافه نمایید و مدت زمان 30 الی 1 ساعت , به زمان پخت اضافه نمایید .

 

 

Xبستن تبلیغ
تبلیغات