پارس ناز پورتال

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

مجموعه : آموزش آشپزی

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

برای مهمانهای خاص معمولا شیرینی و رولت و نان خامه ای را آماده میکنیم. در این مطلب آموزش روش تهیه شیرینی تر برشی را براحتی به شما آموزش خواهیم داد. 

 

فکر نمی کنم کسی باشه که عاشق خامه و شیرینی تر نبوده باشه. هرکسی که خورده در درجه اول باورش نمیشده که این شیرینی ها خونگیه و در درجه دوم از کیفیت و نرم و تنظیم بودن میزان شکر شیرینی بسیار راضی بودن. شما هم امتحانش کنید هر چند کار وقتگیریه، اما ارزشش رو داره.

مواد لازم:

تخم مرغ 6 عدد
آرد سفید 80 گرم
نشاسته ذرت 20 گرم
شکر دانه ریز 100 گرم
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
آب جوش 2 قاشق غذاخوری

 

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

طرزتهیه:

1-مواد اولیه رو اندازه گیری کرده و دم دست میذاریم.

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

2-زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم.

3-سفیده ها رو که کمی هم زدیم نصف شکر رو آرام آرام اضافه و هم میزنیم تا فرم بگیره.

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

 

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

4-زرده ها رو هم با وانیل و نصف دیگه شکر و آب جوش خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

5-حالا زره ها رو کم کم به سفیده فرم گرفته اضافه کرده و با لیسک آرام مخلوط می کنیم.

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

6-آرد سفید و نشاسته ذرت و نمک و بکینگ پودر رو دو سه بار با هم الک کرده و کم کم به تخم مرغ اضافه و با لیسک آرام فولد میکنیم.

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

7-کف یک قالب 20 -30 سانتی رو کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو داخلش می ریزیم.

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

8-و داخل فر از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه می پزیم.

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

9-بعد از اینکه از فر بیرون آوردید رویش رو با یک دستمال می پوشانیم و اجازه میدیم تا خنک بشه.

10-سپس از وسط با چاقوی اره ای کیک رو نصف میکنیم.

 

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

11-و روی کیک رو با شربت به وسیله برس مرطوب می کنیم.

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

12-یک لایه خامه فرم گرفته روی کیک می مالیم.

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

13-لایه بعدی کیک رو روی لایه اول قرار می دیم و کمی روی اون فشار میدیم تا لایه ها به هم بچسبه.

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

14-روی لایه دوم هم با شربت مرطوب کرده و خامه کشی می کنیم.

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

15-کیک رو چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و دوباره یک لایه دیگر خامه می زنیم.

16-اجازه میدیم تا یک روز کیک تو یخچال بمونه ،بعد با چاقوی اره ای به شکل و اندازه دلخواه برش می زنیم و روی کپسولهای روغنی قرار میدیم.

 

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

17-میتونید با هر چی دم دست دارین تزیین کنید (با انواع میوه ها،شکلات آب شده یا رنده شده،با پودر کاکائو یا پود دارچین،انواع مغزها و …)

 

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

18-برای درست کردن رولت هم همین مواد گفته شده رو نصف کنید (فقط دو قاشق پود کاکائو رو با دو سه قاشق آب جوش مخلوط و سپس به زرده ها اضافه کنید. )

 

شیرینی تر برشی را براحتی یاد بگیرید

امیدوارم این شیرینی های خوشمزه رو خودتون تو منزل درست کنید و لذت ببرید.

 

 

Xبستن تبلیغ
تبلیغات