پارس ناز پورتال

اموزش درست کردن سبزی پلوی شب عید ویژه گیاهخوارها

مجموعه : آموزش آشپزی

اموزش درست کردن سبزی پلوی شب عید ویژه گیاهخوارها

اموزش درست کردن سبزی پلوی شب عید ویژه گیاهخوارها

 

مواد لازم برای سبزی  پلو و هالومی : 4 تا 6 نفر

 

 برنج 3 پيمانه
 سبزی پلويی خرد شده  3 پيمانه
 سير ريز خرد شده 2 حبه
 رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
پنيرهالومی (برای هر نفر يك برش) 6-4 برش
آرد سوخاری به ميزان لازم
آبليمو 2 قاشق سوپخوری
پياز متوسط رنده شده 1 عدد
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
ادویه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
نمک به ميزان لازم

 

طرز تهیه سبزی  پلو و هالومی :
برنج را بشویید و همراه نمك خيس كنيد. سبزي پلو را خيلي ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد. سير را هم كاملا ريز خرد و با سبزي مخلوط كنيد. در قابلمه‌اي مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه كنيد. بعد از ١٢-١٠ دقيقه كه برنج جوشيد ،آن را آبكش كنید. حالا سبزي و رنده پوست پرتقال را به برنج آبكش شده اضافه و به آرامي مخلوط كنيد.

 

كف قابلمه روغن بریزید و ته ديگ دلخواه را قراردهید. مخلوط برنج با سبزي و سير را روي آن ريخته و غذا را دم كنيد. در ظرفي پياز رنده شده و آبليمو را مخلوط كنید. برش‌هاي هالومي را هم در این مخلوط قرار دهيد و خوب با مواد آغشته كنيد تا طعم‌دار شوند.

 

در ظرفي دیگر آرد سوخاري، زردچوبه، ادويه، فلفل و نمك را مخلوط كرده و برش‌هاي هالومي طعم‌دارشده را در آن بغلتانيد و  سپس در روغن سرخ كنيد. بعد از دم كشيدن پلو مقداري از آن را با زعفران مخلوط كرده و براي تزیين استفاده كنيد. سبزي پلوی دم كشيده و آماده را در ديس كشيده با پلو زعفراني تزیين كنید و همراه هالومي‌هاي سرخ شده سرو كنيد.

 

از کجا بخریم؟
پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید.

 

 

Xبستن تبلیغ
تبلیغات