بـه گزارش مجله آشپزی پارس ناز بـه نقل از مجله زندگی ایده آل ،آموزش درست کردن گراتن بادمجان وقت زیادی از شـما نخواهد گرفت و با صرف زمان کمی میتوانید یک گراتن بادمجان خوش طعم درست کنید.گراتن بادمجان یکی از بهترین پیش غذاها برای میهمانی هاي رسمی اسـت.
مواد لازم:
بادمجان دلمهاي سایز خیلی كوچك: 8 شماره
فیلهمرغ: 10 شماره
پنیر پارمسان: دو قاشق غذاخوری
پنیر لبنه: 200 گرم
خامه صبحانه: 250گرم
پیاز متوسط: یك شماره
زعفران آب كرده: بـه میزان لازم
خردل: دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزای رنده شده: بـه میزان لازم
سس بشامل: دو لیوان
روش تهیه:
1. ابتدا فیلههاي مرغ رابه اندازه دو بند انگشت بـه شكل خلالی خرد میكنیم، پیاز را هم رنده میكنیم و مرغها را زعفرانی كرده ، خردل و پیاز رنده شده رابه انها اضافه میكنیم. حالا مرغها را در ظرفی در بسته بـه مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم.
2. دراین فاصله كلاهك بادمجانها را برداشته و طوری این كار را انجام می دهیم كه آسیب نبیند كه بعداً برای تزیین از انها استفاده كنیم. داخل شكم بادمجانها رابا یك قاشق مرباخوری تا جایی كه دیواره آسیب نبیند، خالی میكنیم اما لزومی ندارد حجم زیادی از بادمجان را خالی كنیم.
در یك ظرف گود و كوچك كه مناسب سرخ كردن بادمجان باشد، روغن میریزیم؛ طوری كه حداقل یكسوم ظرف پر شود. بادمجانها را داخل روغن شناور و سرخ میكنیم و سپس روی دستمال حولهاي قرار می دهیم تا روغن اضافهشان گرفته شود.
3. حالا فیلههاي مرغ رابا روغن خیلی كم سرخ میكنیم و خامه و پنیر خامهاي رابه آن ها اضافه میكنیم. سرخ كردن مرغ باید با حرارت متوسط ودر مدت زمانی حدودا 10 تا 12 دقیقه باشد تا كاملا مغزپخت شود. وقتی پنیر و خامه رابه انها اضافه كردیم،
همه ی مواد رابا هم خوب مخلوط میكنیم. حالا حدود 150 گرم پنیر پیتزای رنده شده و پنیر پارمسان داخل مواد میریزیم و تا جایی كه تمام مواد باهم مخلوط شوند، هم می زنیم. اكنون از مواد آماده شدهمان، داخل بادمجانها را پر میكنیم.
4. كف ظرف مورد نظر كه می خواهیم گراتن را در آن بچینیم كمی روغن ریخته و سپس بـه ارتفاع دو سانتیمتر سس بشامل میریزیم. بادمجانها را داخل سس چیده روی دهانه هر بادمجان یك قاشق غذاخوری سس بشامل ریخته و سطح آن رابا پنیر پیتزای رنده شده میپوشانیم.
گراتن را یك ساعت در پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار داده و میپزیم. پس از خارج كردن غذایمان از فر برای تزیین، كلاهك بادمجانها را روی آن ها قرار میدهیم.
منبع:مجله زندگی ایده آل