بـه گزارش مجله آشپزی پارس ناز ،حالا کـه ماه مبارک رمضان در فصل تابستان خیلی گرمی قرار گرفته اسـت، نوشیدنی بسیار خوب و خنک لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده ودر افطارتان میل کنید.
مواد لازم برای چای ترش:
چای ترش خشک: نصف فنجان
برگ نعنا: يك مشت
آب:4 فنجان
شربت نعنا: یک سوم تا سه چهارم فنجان
مواد لازم برای لیموناد:
آب لیمو ترش تازه: يك فنجان
آب: 4 و نیم فنجان
شربت نعنا: سه چهارم تا 1 فنجان
مواد لازم برای سیروپ نعنا:
شکر: يك و نیم فنجان
آب: يك و نیم فنجان
برگ نعنا: یک چهارم فنجان
طرز تهیه :
1-چای ترش و برگهاي خرد شده نعنا را در قابلمهاي بزرگ ریخته و 4 فنجان آب اضافه کرده ودر قابلمه را گذاشته 24 ساعت در یخچال بگذارید بماند .
2-چای را از صافی رد کنید و بـه اندازهي دلخواه شربت نعنا بزنید . با یک سوم فنجان سیروپ شروع کنید و سپس متناسب با ذائقهي خودتان شربت بیشتری اضافه کنید.
برای تهیه لیموناد:
آب لیمو ، آب و شربت نعنا را اضافه کرده ودر صورت تمایل برای شیرینتر شدن میتوانید شربت بیشتری اضافه کنید . لیموناد را در یخچال بگذارید خنک شود.
برای تهیه شربت نعنا :
1-در قابلمه اي متوسط شکر، آب و برگهاي خرد شده نعنا را مخلوط کرده بـه جوش بیاورید تا شکر حل شود . سپس از روی حرارت برداشته ودر قابلمه را15- 10 دقیقه بگذارید سپس بچشید اگر طعم نعنای شربت بـه اندازه ي کافی بود صافش کنید وگرنه 10 دقیقه دیگر یا بیشتر بگذارید بماند و مزه بدهد . شربت را کناری بگذارید تا بـه دمای اتاق برسد سپس در یخچال بگذارید خنک شود.
2-لیوانها را یخ بریزید و بـه مقدار مساوی از لیموناد و چای ترش اضافه کنید و روی لیوانها رابا برگهاي تازه نعنا و برشهاي لیمو تزئین کنید.
منبع:همشهری آنلاین