پارس ناز پورتال

آموزش لیموناد چای ترش نعنایی ،نوشیدنی بعد از افطار

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش لیموناد چای ترش نعنایی ،نوشیدنی بعد از افطار

آموزش لیموناد چای ترش نعنایی نوشیدنی بعد از افطار

بـه گزارش مجله آشپزی پارس ناز ،حالا کـه ماه مبارک رمضان در فصل تابستان خیلی گرمی قرار گرفته اسـت، نوشیدنی بسیار خوب و خنک لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده ودر افطارتان میل کنید.

 

مواد لازم برای چای ترش:

    چای ترش خشک: نصف فنجان
    برگ نعنا: يك مشت
    آب:‌4 فنجان
    شربت نعنا: یک سوم تا سه چهارم فنجان

 

مواد لازم برای لیموناد:

    آب لیمو ترش تازه: يك فنجان
    آب: 4 و نیم فنجان
    شربت نعنا: سه چهارم تا 1 فنجان

 

مواد لازم برای سیروپ نعنا:

    شکر: يك و نیم فنجان
    آب: يك و نیم فنجان
    برگ نعنا: یک چهارم فنجان

 

طرز تهیه :

1-چای ترش و برگ‌هاي خرد شده نعنا را در قابلمه‌اي بزرگ ریخته و 4 فنجان آب اضافه کرده ودر قابلمه را گذاشته 24 ساعت در یخچال بگذارید بماند .

 

2-چای را از صافی رد کنید و بـه اندازه‌ي دلخواه شربت نعنا بزنید . با یک سوم فنجان سیروپ شروع کنید و سپس متناسب با ذائقه‌ي خودتان شربت بیشتری اضافه کنید.

 

برای تهیه لیموناد:

آب لیمو ، آب و شربت نعنا را اضافه کرده ودر صورت تمایل برای شیرین‌تر شدن میتوانید شربت بیشتری اضافه کنید . لیموناد را در یخچال بگذارید خنک شود.

 

برای تهیه شربت نعنا :

1-در قابلمه اي متوسط شکر، آب و برگ‌هاي خرد شده نعنا را مخلوط کرده بـه جوش بیاورید تا شکر حل شود . سپس از روی حرارت برداشته ودر قابلمه را15- 10 دقیقه بگذارید سپس بچشید اگر طعم نعنای شربت بـه اندازه ي کافی بود صافش کنید وگرنه 10 دقیقه دیگر یا بیشتر بگذارید بماند و مزه بدهد . شربت را کناری بگذارید تا بـه دمای اتاق برسد سپس در یخچال بگذارید خنک شود.

 

2-لیوان‌ها را یخ بریزید و بـه مقدار مساوی از لیموناد و چای ترش اضافه کنید و روی لیوان‌ها رابا برگ‌هاي تازه نعنا و برش‌هاي لیمو تزئین کنید‌.

 

منبع:همشهری آنلاین