پارس ناز پورتال

آموزش درست کردن حلوای بادام

مجموعه : آموزش آشپزی

آموزش درست کردن حلوای بادام

آموزش درست کردن حلوای بادام

امروز براتون طرز درست کردن حلوای بادام را آموزش خواهیم داد که در ماه رمضان هنگام افطار بسیار لذیذ و بسیار مقوی می باشد.

 

مواد لازم :

بادام پوست گرفته دو پیمانه

 

روغن جامد ترجیحا روغن حیوانی چهار قاشق غذا خوری

 

شیر به مقداری که روی بادام ها رو بگیره

 

شکر دو پیمانه کمی هم کمتر اگر کم شیرینی دوست دارید.

 

زعفران و هل هر کدام نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

دو پیمانه بادام رو توی مخلوط کن می ریزیم و شیر روی آن می ریزیم تا روی بادام ها بیاید خوب مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود.

 

دوقاشق روغن را توی ماهی تابه تفلون می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

 

مخلوط بادام و شیر را توی ماهی تابه میریزیم و خوب هم می زنیم حدود پنج دقیقه که هم زدیم دو قاشق روغن و شکر را اضافه می کنیم … بعد زعفران را اضافه می کنیم هم میزنیم تا مواد حلوا از ماهی تابه جدا بشه هل را اضافه می کنیم و حرارت رو خاموش و حلوا رو در ظرف مناسبی می کشیم و تزیین می کنیم.

 

میتونید به میل خودتون حلوا رو کمى شل تر بردارین و در ظرف سرو کنید یا اینکه کمى سفت تر بردارید و به صورت برشى تزیین کنید.

 

منبع:آشپزی

 

 

Xبستن تبلیغ
تبلیغات