پارس ناز پورتال

آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج

آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج

آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج

از بین ترشی ها پیاز و هویج می تواند بهترین گزینه برای درست کردن باشد که بسیار خوشمزه است و خواص تغذیه ای هم دارد. ترشی ها جزو مخلفات فوق العاده کنار غذا محسوب می شوند. تعداد تنوع آنها بسیار زیاد است، اما در این مطلب طرز تهیه ترشی پیاز و هویج را به شما آموزش داده ایم که سریع هم آماده می شود.

 

مواد لازم برای ترشی پیاز و هویج :

 پیاز قرمز (نازک حلقه شده)1 عدد بزرگ 
 هویج (پوست کنده و ریز خرد شده)1 عدد بزرگ 
 سرکه سفید1 فنجان 
شکر 3 قاشق سوپخوری 
دانه فلفل قرمز (خرد شده)نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاهنصف قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری

طرز تهیه ترشی پیاز و هویج :

پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.

 

سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و 1 دقیقه بپزید.چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.

آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج

ترشی پیاز و هویج، برای کنار غذا

 

نکته برای ترشی پیاز و هویج :

این چاشنی تا 2 هفته در یخچال می ماند.

 

منبع : sooran.com