پارس ناز پورتال

آموزش تهیه و پخت آش شوید باقلا

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه و پخت آش شوید باقلا

آموزش تهیه و پخت آش شوید باقلا

آش شوید باقلا که امروز برایتان آموزش میدهیم را با ماست ترش میل کنید چون که خوشمزگی آن را چندین برابر می کند.

 

مواد لازم برای آش شوید باقلا :

پیاز داغبه میزان دلخواه
 نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
 ماست سفت کیسه ای ترشنصف پیمانه
 عصاره مرغ یا گوشت (یا یک لیوان آب مرغ یا گوشت)1 عدد
سیر له شده2 حبه
برنج خیس کرده (ترجیحا نیم دانه)2 پیمانه
باقلا سبز1 پیمانه
شوید تازهنیم کیلو
نعنا داغبرای تزیین

 

طرز تهیه آش شوید باقلا :

ابتدا برنج را داخل قابلمه‌ای متوسط ریخته و آن را تا نیمه با آب پر کنید. اجازه دهید برنج دو ساعت خیس بخورد تا هنگام پخت برنج، کاملا داخل ‌آش له شود.

 

سپس مقداری پیاز داغ را همراه عصاره مرغ یا گوشت به آن اضافه کنید و زیر گاز را روشن کنید. در حین پخت اگر آب لازم بود به آن اضافه کنید. وقتی برنج کاملا پخت، باقالا را اضافه کنید.

 

وقتی باقلا نرم شد، شوید خرد شده، سیر له شده، نمک و فلفل را اضافه کنید. اجازه دهید آش جا بیفتد طوری که دانه‌های برنج در آن مشخص نباشد.

 

ماست ترش را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس وقتی‌ آش را خاموش کردید ماست را داخل آن ریخته و مخلوط کنید، تا ماست داخل آش بریده نشود، در آخر‌ آش را داخل ظرف مناسب بکشید و با پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ تزئین کنید.

 

نکات مهم برای آش شوید باقلا :

ماست لازم نیست بجوشد.

 

برای بازیافت غذاهای روزانه می توانید از باقیمانده باقلا پلو برای تهیه این آش استفاده کنید.

 

طبیعت این آش سرد است زیرا برنج و باقلا دارد پس از فلفل سیاه و سیر داغ و نعنا داغ غافل نشوید.

 

دم کرده گل باقلا سنگ کلیه را دفع می کند

 

منبع : zeytooni.com