پارس ناز پورتال

آموزش تهیه و روش درست کردن نان شکم پر

مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش تهیه و روش درست کردن نان شکم پر

آموزش تهیه و روش درست کردن نان شکم پر

در این پست برای شما طرز تهیه نان شکم پر را خمیر جادویی آموزش می دهیم که با تهیه و پخت نان شکم پر در مجلس همه را سورپرایز کنید.

 

مواد اولیه:

  • گوشت چرخ کرده :150 گرم
  • رب گوجه یک قاشق غذاخوری‌
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • قارچ خرد‌شده: 4 تا 5 عدد،‌
  • جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
  • پیازداغ :2قاشق غذا‌خوری
  • روغن : یک قاشق غذاخوری
  • زرده‌ تخم‌ مرغ یک عدد
  • کره آب شده 2 قاشق
  • ذرت و نخود پخته شده نصف فنجان

 

طرز تهیه خمیر جادویی:

 

1.پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.

 

2.سپس بقیه شکر، نمک، تخم‌مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.

 

3.آرد را کم‌کم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید. خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یک‌ونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.

 

4.این خمیر را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است می‌توان با آن انواع غذا‌ها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکم‌پر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید.

 

طرز تهیه نان شکم پر:

 

1.پیازداغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید. بعد به ترتیب رب‌گوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.

 

2.از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلی‌متر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید و یکی از خمیر‌های باز شده را کف قالب جای دهید.

 

3.مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد پهن کنید و اطراف دو لایه خمیر‌ها را با دست به هم بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخم‌مرغ و کنجد روی آن را کاملا بپوشانید.

 

4.فر را از قبل گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید. حرارت لازم 180 درجه سانتی‌گراد و مدت زمان پخت نیم ساعت است.

 

منبع : برترینها